Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 01:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Pluginy 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 7 października 2007, 14:30
Posty: 1
Lokalizacja: Wadowice
Post Pluginy
Potrzebuje 2 pluginów "CYCORE" i "TRAPCODE" Prosze... :mrgreen:


wtorek, 30 października 2007, 12:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post 
Jak chcesz to podam Ci strony producentów i u nich możesz się zaopatrzyć, ale jeśli szukasz "darmowego" źródła to pomyliłeś fora :twisted:

Pozdrawiam i powodzenia


wtorek, 30 października 2007, 13:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Pluginy
yakuza napisał(a):
Potrzebuje 2 pluginów "CYCORE" i "TRAPCODE" Prosze... :mrgreen:

Proszę bardzo:
http://www.cycore.com
http://www.trapcode.com

Pozdrawiam


wtorek, 30 października 2007, 14:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 30 listopada 2007, 23:08
Posty: 9
Post 
podepnę sie pod temat..

jak spowolnić ruch tzn. np zadając obrót np 9x120stopni spowodować by powoli spowalniał (liniowo)

druga sprawa:
czy idzie (liniowo) zmieniać tępo wyświetlania wewnątrz segmentu (bloku materiału)

premiere 2.0

[ Dodano: Pią Lis 30, 2007 11:30 pm ]


Już wiem !! :oops:


piątek, 30 listopada 2007, 23:27
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 27 stycznia 2008, 19:10
Posty: 2
Post 
witam

potrzebuje różnych efektów przejśc do adobe premiere cs3

prosze o jakies info bo nie moge znaleźc


wtorek, 29 stycznia 2008, 15:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
b3c0n napisał(a):
witam

potrzebuje różnych efektów przejśc do adobe premiere cs3

prosze o jakies info bo nie moge znaleźc

Adorage Magic
Hollywood FX
Vitascene
Te trzy napewno działaja z AP CS3 a innych nie sprawdzałem.

Pozdrawiam


wtorek, 29 stycznia 2008, 15:26
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 18 stycznia 2008, 19:51
Posty: 45
Post 
Digital napisał(a):
Jak chcesz to podam Ci strony producentów i u nich możesz się zaopatrzyć, ale jeśli szukasz "darmowego" źródła to pomyliłeś fora
Pozdrawiam i powodzenia

mmstudio napisał(a):


Zgrywusy! :mrgreen:


wtorek, 29 stycznia 2008, 19:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
Zack napisał(a):
Zgrywusy! Mr. Green

Co masz na mysli bo nie rozumiem?

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


wtorek, 29 stycznia 2008, 22:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 31 stycznia 2008, 23:19
Posty: 3
Lokalizacja: gliwice
Post 
witajcie mam problem moze wy mi pomozecie. Zainstalowalem plugina vitascene i adobe go nie widzi znaczy widzi tylko adorage co jest prawde mowiac malo potrzebne. Jak to zrobic aby vitascene bylo widoczne w adobe premiere ??


czwartek, 31 stycznia 2008, 23:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
patric822 napisał(a):
witajcie mam problem moze wy mi pomozecie. Zainstalowalem plugina vitascene i adobe go nie widzi znaczy widzi tylko adorage co jest prawde mowiac malo potrzebne. Jak to zrobic aby vitascene bylo widoczne w adobe premiere ??

To bardzo dziwne. Ja instalowałem Vitascene pod wersje 2.0 i CS3 i po instalacji filtry i przejścia były dostepne od razu w Premiere.
Moze coś Ci sie źle zainstalowało. Spróbuj odinstalować i zainstalowac ponownie.


piątek, 1 lutego 2008, 11:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 31 stycznia 2008, 23:19
Posty: 3
Lokalizacja: gliwice
Post 
a mam pytanko skad wziasc vitascene 2.0 bo ja namietnie szukam ale jedynie co znalazlem to ver 1.0


piątek, 1 lutego 2008, 14:48
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 10:02
Posty: 114
Post 
Witam
Najnowsza wersja to 1.0.33 link
Pozdrawiam


piątek, 1 lutego 2008, 15:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 31 stycznia 2008, 23:19
Posty: 3
Lokalizacja: gliwice
Post 
dzieki wielkie za pomoc


piątek, 1 lutego 2008, 15:49
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 30 listopada 2008, 01:06
Posty: 28
Post Re: Pluginy
mozecie podac jeszcze jakis fajne pluginy?


środa, 24 grudnia 2008, 00:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Pluginy
Canopu Video FX Transitions - oryginal kosztuje 100-150 zl


środa, 24 grudnia 2008, 09:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL