Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 08:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 problem z efektami 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 15 listopada 2007, 11:02
Posty: 36
Post problem z efektami
Witam, zainstalowałem właśnie Adobe premiere pro.
Problem jednak jest taki iż nie mogę użyć efektów, próbuję przeciągnąć dany efekt na timeline i wychodzi że nie ma takiej możliwości, proszę o pomoc

Obrazek





tutaj screen
Pozdr


czwartek, 15 listopada 2007, 11:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post 
* hmm, która wersja AP Pro ?
* Doszukiwałbym się problemu w konfiguracji kompa.
* Gdzie kupiłeś soft ? :D

Pozdro


czwartek, 15 listopada 2007, 12:44
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 15 listopada 2007, 11:02
Posty: 36
Post 
restart komputera wszystko załatwił, a to ciekawe bo chodził płynnie:D
Trafiłem za to na kolejne pytanie,wrzuciłem na timeline efect levels ok ale jak go teraz uruchomić by móc faktycznie podciągnąć poziomy...
To samo tyczy się audio pociąłem na części, wrzuciłem na timeline bass i balance ale gdzie uruchomić jakieś opcje od tego:)


czwartek, 15 listopada 2007, 12:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
Berry napisał(a):
wrzuciłem na timeline efect levels ok ale jak go teraz uruchomić by móc faktycznie podciągnąć poziomy...

W okienku Effects Control masz ustawienia każdego dodanego do klipu efektu.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


czwartek, 15 listopada 2007, 14:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post 
Berry napisał(a):
wrzuciłem na timeline efect levels ok ale jak go teraz uruchomić by móc faktycznie podciągnąć poziomy...


tak jak pisałem Ci na GG: wydaje mi się że powinieneś z zakładki window na pasku zadań wybrać "effect controls" i wtedy pojawi Ci się okno do edycji efektu - oczywiście musisz zaznaczyć klip na który wrzuciłeś efekt.

Powodzenia :mrgreen:


czwartek, 15 listopada 2007, 14:05
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 15 listopada 2007, 11:02
Posty: 36
Post 
effect controls schował się mi za obrazem,ale dobrze wiedzieć czego szukać, dzięki wielkie...:)
Pozdr


czwartek, 15 listopada 2007, 14:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL