Teraz jest wtorek, 1 grudnia 2020, 17:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Jak odzyskać Timeline Sequence? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 12 czerwca 2005, 10:16
Posty: 47
Post Jak odzyskać Timeline Sequence?
Mając prawie gotowy projekt na Pro 2.0 w dosyć przypadkowy sposób kliknąłem krzyżyk zamknięcia Timeline. Czy istnieje jakakolwiek możliwośc odzyskania go z wcześniej utoworzonym montażem ?


Proszę o pomoc , Pozdrawiam


niedziela, 9 grudnia 2007, 16:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Jak odzyskać Timeline Sequence?
PeeJay napisał(a):
Mając prawie gotowy projekt na Pro 2.0 w dosyć przypadkowy sposób kliknąłem krzyżyk zamknięcia Timeline. Czy istnieje jakakolwiek możliwośc odzyskania go z wcześniej utoworzonym montażem ?


Proszę o pomoc , Pozdrawiam

W okienku project kliknij dwa razy na tą sekwencję i wróci Ci timeline na miejsce.


niedziela, 9 grudnia 2007, 17:05
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 12 czerwca 2005, 10:16
Posty: 47
Post 
Dziękuję za szybko odpowiedź i pozdrawiam


niedziela, 9 grudnia 2007, 17:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL