Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 01:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Pixeola - jak zlikwidowac ilosc lini? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 31 grudnia 2007, 13:16
Posty: 17
Post Pixeola - jak zlikwidowac ilosc lini?
Czesc,


Jestem nowicjuszem w tej dziedzinie i nie za bardzo wiem, jak sobie z takim problemem poradzić:


posiadam kamere DVcam
zrzucam obraz na dysk twardy poprzez gniazdo fire programem Capture w Adobe Premier i wszystko jest okey do czasy, gdy...


robie montaz w adobe, eksportuje i mam taki problem, ze gdy puszczam na telewizorze czy komputerze widac, ze ta jakos obrazu nie tyle co sie pogorszyla, jednak zmienila - nie wiem dokladnie jak to nazwac ale mam wrazenie, jakby obraz byl poszatkowany (tak samo widac na zew. odtwarzaczu [telewizor] jak na komputerze [monitor])


ponizej zalaczm link
http://www.speedyshare.com/305618898.html



Jak z tym fantem sie uporac? Czy to gdzies przy capture sie robi, czy tez jakas wtyczke/flirt stosuje?

wielkie dzieki za pomoc


p.s.
zapewne ten problem juz byl setki razy poruszany jednak nie umialem znalezc go na forum ....


niedziela, 10 lutego 2008, 14:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Pixeola - jak zlikwidowac ilosc lini?
Wreszcie jest okazja aby przetestować wyszukiwarkę w naszym nowym forum. :wink: Jako szukana frazę proponuje wpisac słowo "przeplot", bo tak to wynika z tego zdjecia. Temat wielokrotnie wałkowany na tym i innych forach.

Pozdrawiam

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


niedziela, 10 lutego 2008, 15:13
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 31 grudnia 2007, 13:16
Posty: 17
Post Re: Pixeola - jak zlikwidowac ilosc lini?
dzieki, po prostu nie wiedzialem jak to nazwac :D


niedziela, 10 lutego 2008, 21:26
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 31 grudnia 2007, 13:16
Posty: 17
Post Re: Pixeola - jak zlikwidowac ilosc lini?
przekopalem forum i jedno co znalazlem - nie ma jednej skutecznej metody na interlance...

w zaleznosci do tego czy obraz jest statyczny czy dynamiczny, czy tak czy siak kazdy stosuje cos innego...

masakra


wtorek, 12 lutego 2008, 01:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL