Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 01:40




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Quick Time a AP 6,5 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 11 lutego 2008, 14:45
Posty: 343
Post Quick Time a AP 6,5
Mam problem z Quick Timem pod premiere 6,5. instaluje sie ale plugin pod premiera nie chodzi klikajac na niego lunb nakłądjac go wyrzuca mi premiere, podobnie mam z film fx tu moge nałozyc ten efekt pracowac na nim ale jak chce zrobić podgla z lewym Altem to wywala mi premiere.
Czy sa gdzies fajne pluginy( jakies nazwy) z filtrami efektami przejsciami pod AP 6,5 które bez problemu chodzą. Prosze o pomoc i Pozdrawiam


wtorek, 12 lutego 2008, 08:36
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Quick Time a AP 6,5
Jest to charakterystyczne zachowanie premiere 6.5 w komputerze, który ma zbyt mało pamięci RAM, lub gdy pamięć siada. Program po prostu znika z ekranu nie pytając nawet czy zapisać projekt.
Pozdrawiam gorąco

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


czwartek, 14 lutego 2008, 07:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 11 lutego 2008, 14:45
Posty: 343
Post Re: Quick Time a AP 6,5
Mam kompa z procesorem intela dual core 2,33 Ghz z 2 gigowym ramem wiec jak za mało ramu, pracowąłem z Premierą na kompie z 512 Ramem z zegarem 1,84 i smigał bez problemu.


czwartek, 14 lutego 2008, 09:19
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Quick Time a AP 6,5
Nie twierdzę kategorycznie, że na pewno jest zbyt mało pamięci, lecz że takie objawy charakteryzują zachowanie komputera, gdy mamy z nią problemy.
Możliwe jest, że jakiś proces pracujący równolegle pochłania zasoby komputera do tego stopnia, że brakuje ich dla poprawnej pracy Premiere.
Inna ewentualność, to możliwość konfliktu kodeków. Premiere podczas instalacji wnosi ze sobą do systemu Quick Time, którego podmiana na inną wersję też często objawiała się problemami ze stabilnością.
Proponuję przeprowadzenie testu jaki opisałem w http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/viewtopic.php?f=35&t=23586&p
być może znajdzie się mankament.
Pozdrawiam gorąco

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


czwartek, 14 lutego 2008, 17:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 11 lutego 2008, 14:45
Posty: 343
Post Re: Quick Time a AP 6,5
Dzieki wielkie!!! Pozdrawiam


czwartek, 14 lutego 2008, 23:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL