Teraz jest niedziela, 29 listopada 2020, 10:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Problem z importem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 27 stycznia 2007, 02:14
Posty: 5
Lokalizacja: Namysłów
Post Problem z importem
Witam. Właśnie sobie pobrałem premiere cs3 trial z oficjalnej strony.
Jak daje na import to w ogóle nie wykrywa mi plików .avi .3gp .mp3
jedyne co znajduje to .jpg. Daje na dole aby wyświetlał wszystkie pliki importuje obojetnie jaki avi i wywala taki błąd http://images30.fotosik.pl/160/ea7fea1516862a4amed.jpg
Prosze o pomoc bo za kilka dni czeka mnie mini montaż i chciałem przy okazji pogrzebać w nowym programie. Pozdrawiam


niedziela, 17 lutego 2008, 01:40
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 11 grudnia 2007, 11:22
Posty: 31
Post Re: Problem z importem
z Avi N I E powinno być problemu, poinstaluj kodek-paki - powinno zadziałać, a co do mp3. Tego chyba nie ominiesz, na adobi.com pisali nawet że tego problemu jeszcze nie rozwiązali. Najłatwiej to ominąć instalując jakiś audio converter i przerabiać dźwięki do wave'ów.
3gp nie mam pojęcia - ale pewnie też coś z kodekami.

pozdro


niedziela, 24 lutego 2008, 00:45
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 4 października 2007, 11:22
Posty: 78
Lokalizacja: Elbląg
Post Re: Problem z importem
A to nie jest wina trial-a?
Niemożliwe, żeby mp3 nie czytał.


poniedziałek, 25 lutego 2008, 09:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Problem z importem
Tommasz500 napisał(a):
A to nie jest wina trial-a?
Niemożliwe, żeby mp3 nie czytał.

Zgadza się. AP CS3 bez problemu czyta pliki mp3. Moze masz jakis konflikt z kodekami w systemie. Często niektóre codec packi potrafią przysporzyć problemów.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 25 lutego 2008, 10:22
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 11 grudnia 2007, 11:22
Posty: 31
Post Re: Problem z importem
chłopaki sorry, moja wypowiedź dotyczyła AE <-- niedoczytanie... mój błąd ;)


wtorek, 26 lutego 2008, 00:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL