Teraz jest czwartek, 3 grudnia 2020, 21:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Premiere Cs3 +Procoder 3 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Premiere Cs3 +Procoder 3
czy ktos ma taka konfiguracje z procoderem doinstalowanym do premiera cs3 ? ewnetualnie pro 1.5 ?

interesuje mnie czy jest wogole taki patch, sp, czy moze dodatek zeby sie instalowal w wersji 3-ciej do premiera a jesli jest to czy podczas exportu korzysta z 4 i wiecej rdzeni ? poprzednia wersja dziala na 4 rdzeniach pod warunkiem ze program jest uruchomiony jako stand alone, z premiera liczy na jednym rdzeniu

jak sie ma szybkosc liczenia w porownaniu do media encodera w cs3 ?
czy jest wogole sens dokupowania procodera do premiera cs3 bo w sumie media encoder radzi sobie calkiem niezle


czwartek, 28 lutego 2008, 19:50
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 25 września 2004, 22:45
Posty: 72
Post Re: Premiere Cs3 +Procoder 3
Witam. Ciężko zrozumieć twój post. Ale do rzeczy, tu masz najnowszy update do Canopusa Procodera 3.0 . Procoder 3.05.Program ten w tej wersji pracuje także w Widows Vista. Jest tam wtyczka do AP CS3.
ftp://ftp.canopus.co.jp/pub/jp/drivers/ ... pdv305.exe.

Jakby nie oto ci chodziło to pisz.


czwartek, 28 lutego 2008, 23:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Premiere Cs3 +Procoder 3
no patch mi niepotrzebny w tym momencie, pytam czy ktos ma i uzywa, chce porownac szybkosc i stopien zaangazowania rdzeni w procoderze uruchomionym z poziomu premiera i media encoderze tez w premierze

co tu do rozumienia ? po prostu wczesniejsze wersje procodera dzialaja na jednym rdzeniu (z poziomu premiera) a media encoder angazuje wszystkie, zastanawiam sie jak jest z wersja Procoder 3 i czy warto inwestowac w niego kase , bo jesli dalej jest to samo to szkoda kasy

pracuje na oryginalnym sofcie i najpierw musze sie upewnic jak , co i z czym dziala zanim wydam pare tysiecy na program


piątek, 29 lutego 2008, 00:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL