Teraz jest piątek, 27 listopada 2020, 13:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Premiere 2.0 Przenoszenie sekwencji 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 11 marca 2008, 17:43
Posty: 5
Post Premiere 2.0 Przenoszenie sekwencji
Mam dwa projekty na Premiere 2.0 pro a w nich po sekwencji z różnych clipów, przejść i fotek. Chcę jedną ułożoną sekwencję przenieść z jednego projektu do drugiego. Niestety przy przenoszeniu nie zachowuje się kolejność clipów i przejść w sekwencji. We wcześniejszych wersjach Premiera było coś takiego jak Virtual clip, a teraz nie ma. (Widziałam to na tutorialku, ale nie wiem czy by mi to pomogło)
Nie mam pojęcia jak zamrozić tą sekwencję żeby się ładnie w ustalonym porządku przeniosła.


wtorek, 11 marca 2008, 17:58
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 23 lutego 2008, 10:12
Posty: 46
Post Re: Premiere 2.0 Przenoszenie sekwencji
a jak przenosisz tą sekwencje?

_________________
Theta Studio - zestawy animacji, projekty dla After Effects


wtorek, 11 marca 2008, 18:33
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 11 marca 2008, 17:43
Posty: 5
Post Re: Premiere 2.0 Przenoszenie sekwencji
przez Plik > import> wskazuję już utworzony plik *.prproj


wtorek, 11 marca 2008, 20:20
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 3 sierpnia 2005, 16:37
Posty: 102
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Post Re: Premiere 2.0 Przenoszenie sekwencji
No dobrze robisz. Po zaimportowaniu projektu wstawiasz na linię edycyjną z tego projektu plik seguence(najlepiej uprzednio zmieniając mu nazwę). Po podwójnym kliknięciu na nim na lini edycyjnej otwiera się nowa zakładka gdzie jest ten wstawiony projekt czyli ułożenie klipów, efekty, przejścia (gdyby zachciało Ci się go edytować). Natomiast pierwsza zakładka gdy na nią klikniesz pokazuje Twój projekt zasadniczy w którym nowo wstawiony jest w postaci nieedytowalnej.


wtorek, 11 marca 2008, 20:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Premiere 2.0 Przenoszenie sekwencji
a nie prosciej ctrl+c i potem ctrl+v ?


wtorek, 11 marca 2008, 21:21
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 11 marca 2008, 17:43
Posty: 5
Post Re: Premiere 2.0 Przenoszenie sekwencji
Super!! Właśnie o to mi chodziło. Wielkie dzięki ewistafo


wtorek, 11 marca 2008, 21:37
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL