Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 17:40




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 PROBLEM - APP 2.0 - has encountered an error. 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 27 sierpnia 2007, 22:01
Posty: 40
Lokalizacja: Leszno
Post PROBLEM - APP 2.0 - has encountered an error.
witam.
mam problem z premiere pro 2.0
a mianowicie mam problem z zaladowaniem projektow (nie wszystkimi),
mam rozpoczete pare projektow no i jak uruchmiam ktorys z nich to...

Adobe Premiere Pro has encountered an error.
[..\API\Inc\BE/Component/Keyframe.h-138]

i wywala mi...

nie wiem co jest... nawet autosave mi nie lyka... jesli wie ktos co moze pomoc odzyskac te projekty to bede bardzo wdzieczny...

_________________
"Adobe Premiere Pro nadaje się najlepiej dla profesjonalistów...
... im dłużej będziesz w nim pracował tym więcej dostrzeżesz zalet..."

Pracuję na Adobe:
Elements 3.0,
Premiere Pro 2.0 / CS3,
Encore CS3,
Soudbooth CS3,
Photoshop CS3,
i inne...


wtorek, 15 kwietnia 2008, 19:08
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 23 lutego 2008, 10:12
Posty: 46
Post Re: PROBLEM - APP 2.0 - has encountered an error.
Spróbuj zaimportować te projekty do nowego pustego projektu.

_________________
Theta Studio - zestawy animacji, projekty dla After Effects


wtorek, 15 kwietnia 2008, 19:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: PROBLEM - APP 2.0 - has encountered an error.
A czy nie zawiesił ci się komp podczas zapisywania projektu?
lub podczas autosave-u ? :?:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


wtorek, 15 kwietnia 2008, 21:20
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 27 sierpnia 2007, 22:01
Posty: 40
Lokalizacja: Leszno
Post Re: PROBLEM - APP 2.0 - has encountered an error.
również próbowałem zaimportować do pustego projektu i niestety nie chce się załadować (z góry wyskakuje ze jest błąd)

podczas zapisywania nie zawiesił sie ani program, ani komp...

nic z tych rzeczy :(


zauważyłem że jak używam opcji motion i to zapisze to już jest D...
dla czego tak sie dzieje...??

_________________
"Adobe Premiere Pro nadaje się najlepiej dla profesjonalistów...
... im dłużej będziesz w nim pracował tym więcej dostrzeżesz zalet..."

Pracuję na Adobe:
Elements 3.0,
Premiere Pro 2.0 / CS3,
Encore CS3,
Soudbooth CS3,
Photoshop CS3,
i inne...


wtorek, 15 kwietnia 2008, 22:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: PROBLEM - APP 2.0 - has encountered an error.
Powiem tak. Kiedyś kupiłem Ap 2.0. Wcześniej miałem zainstalowany AP 1.5 który odinstalowałem przed instalacja 2.0. Z poczatku tez pojawiały mi sie różne błędy i uszkodzenia projektów. Postanowiłem jednak zainstalowac wszystko na świeżym systemie gdyż jak podejrzewałem mogło to byc winą pozostałości poprzedniej wersji lub jakichs kodeków. Do dzisiaj nie wiem co było przyczyną ale od tamtej pory AP 2.0 to dla mnie wzór stabilności.
Spróbuj może zainstalować AP na czysty system może to pomoże. Oczywiście z uszkodzonymi projektami będzie problem. Ja juz uszkodzonych projektów nie odzyskałem. Ale jesli masz ustawione w programie zapisywanie auto save'ów to spróbuj którys wczesniejszy ustawić. Najwyżej stracisz kilkanaście minut pracy a nie cały projekt.

Pozdrawiam
Maciej

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


środa, 16 kwietnia 2008, 15:55
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 23 lutego 2008, 10:12
Posty: 46
Post Re: PROBLEM - APP 2.0 - has encountered an error.
mmstudio napisał(a):
Do dzisiaj nie wiem co było przyczyną ale od tamtej pory AP 2.0 to dla mnie wzór stabilności.
Prawda, pod względem stabilności jest niesamowity, nawet jak sie wysypie, to zawsze daje możliwość zapisu pojektu. CS3 już nie jest taki dobry.
Cytuj:
Ale jesli masz ustawione w programie zapisywanie auto save'ów to spróbuj którys wczesniejszy ustawić. Najwyżej stracisz kilkanaście minut pracy a nie cały projekt.
Jak sie uszkodził projekt, to wszystkie autosave'y od momentu uszkodzenia mają te same błedy.

_________________
Theta Studio - zestawy animacji, projekty dla After Effects


środa, 16 kwietnia 2008, 18:56
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 27 sierpnia 2007, 22:01
Posty: 40
Lokalizacja: Leszno
Post Re: PROBLEM - APP 2.0 - has encountered an error.
wczoraj w nocy robilem format dysku i zainstalowalem świeży system
dzisiaj będę instalował programy

zobaczę czy projekty zapisały się z błędem czy APP 2.0 blednie odczytywał savey (możliwe że błąd zrobił się w samym programie w opcji "motion") oby... a jak nie to cała praca od nowa :(


pozdrawiam:
Dawid

_________________
"Adobe Premiere Pro nadaje się najlepiej dla profesjonalistów...
... im dłużej będziesz w nim pracował tym więcej dostrzeżesz zalet..."

Pracuję na Adobe:
Elements 3.0,
Premiere Pro 2.0 / CS3,
Encore CS3,
Soudbooth CS3,
Photoshop CS3,
i inne...


środa, 16 kwietnia 2008, 19:14
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 27 sierpnia 2007, 22:01
Posty: 40
Lokalizacja: Leszno
Post Re: PROBLEM - APP 2.0 - has encountered an error.
jak w/w:

zainstalowałem nowy system, APP 2.0 i na chwilę obecną nowe savey działają poprawnie z wcześniej wykorzystaną opcją "Motion", niestety starych savewów nie łyka... :(


jeśli ktoś by wiedział co mogło być powodem takiego błędu to proszę o wypowiedz...

pozdrawiam:
Dawid

_________________
"Adobe Premiere Pro nadaje się najlepiej dla profesjonalistów...
... im dłużej będziesz w nim pracował tym więcej dostrzeżesz zalet..."

Pracuję na Adobe:
Elements 3.0,
Premiere Pro 2.0 / CS3,
Encore CS3,
Soudbooth CS3,
Photoshop CS3,
i inne...


czwartek, 17 kwietnia 2008, 08:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: PROBLEM - APP 2.0 - has encountered an error.
udało mi się znaleźć przyczynę występowania tego błędu, co prawda upłynęło trochę wody od ostatniego postu w tym wątku ale myślę ze rozwiązanie przyda się wszystkim . Nie jest to błąd ani premiere ani systemu operacyjnego jest to błąd użytkownika a naprawa jego to : przy zaznaczonymoknie timeline nalezy wcisnąc klawisz g na klawiaturze albo inaczej - usunąc błędne znaczniki czasowe { i/lub }. Pozdrawiam

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


środa, 1 października 2008, 12:31
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL