Teraz jest piątek, 27 listopada 2020, 11:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 AP Pro i Procored2 ??-pytanko 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 8 marca 2008, 21:47
Posty: 15
Post AP Pro i Procored2 ??-pytanko
Witam
Procoder2 to osobny program od AP. Pomórzcie mi które pliczki z procodera skopiować i gdzie wkleić w AP żeby procoder był widziany przez Premiera. Z góry dzięki za odpisanie z instrukcją. Pozdrawiam wszystkich - sprawa b.pilna


piątek, 2 maja 2008, 12:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: AP Pro i Procored2 ??-pytanko
Nic takiego się nie robi po instalacji procodera podczas exportu w premiere wybierz z opcji kodeka jego ustawienie i już :wink:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


piątek, 2 maja 2008, 18:12
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL