Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 01:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Premiere Pro CS3 Export to mpg 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Premiere Pro CS3 Export to mpg
Witam! Mam problem z wyeksportowaniem filmu w programie Premiere Pro CS3 na format mpg, taki mi jest potrzebny, żeby użyć go w programie do authoringu adobe dvd encore... nigdzie nie ma opcji zapisu na mpg. Czy ktoś już się spotkał z tą możliwością, a moze istnieje jakiś plugin? Proszę o pomoc.


niedziela, 29 czerwca 2008, 15:34
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Premiere Pro CS3 Export to mpg
PIONEER napisał(a):
Witam! Mam problem z wyeksportowaniem filmu w programie Premiere Pro CS3 na format mpg, taki mi jest potrzebny, żeby użyć go w programie do authoringu adobe dvd encore... nigdzie nie ma opcji zapisu na mpg. Czy ktoś już się spotkał z tą możliwością, a moze istnieje jakiś plugin? Proszę o pomoc.

Jak to nie ma? File -> Export -> Adobe Media Encoder i tam wybierasz potem odpowiedni format wyjściowy.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


niedziela, 29 czerwca 2008, 17:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Premiere Pro CS3 Export to mpg
no właśnie nie ma tam takiej opcji, by przekonwertować na mpg. albo nie umiem... Jeśli mógłby Pan powiedzieć jakie kodeki należy ustawić byłbym bardzo wdzięczny. aha chciałem zaznaczyć, że miałem wersję tryout, uaktywnioną na pełną wersję.


poniedziałek, 30 czerwca 2008, 11:20
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Premiere Pro CS3 Export to mpg
PIONEER napisał(a):
miałem wersję tryout,

Z tego co sie orientuję to wersja Trial ma zablokowana mozliwośc exportu do mpeg2. Musisz zakupic pełną wersję.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 30 czerwca 2008, 11:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: Premiere Pro CS3 Export to mpg
na trialu nie da rady, musi być pełna wersja.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


poniedziałek, 30 czerwca 2008, 20:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Premiere Pro CS3 Export to mpg
Rozumiem, dziękuję za odp. pozdrawiam :)


poniedziałek, 30 czerwca 2008, 22:38
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL