Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 05:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 PROBLEM Z ADOBE PREMIER PRO CS3 :( 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 30 lipca 2008, 13:13
Posty: 1
Post PROBLEM Z ADOBE PREMIER PRO CS3 :(
WITAM!
Otóż mam pewien problem z instalacją programu. Ściągnąłem plik z torrentu -----> http://www.torrentz.com/56a670e141af33feeb78273f822864f6d989f25c

Jest on w formacie MagicISO ( *.uif ). Zainstalowałem program, ale nie mogę zamontować obrazu.

Wyskakuje komunikat : "Can't find the file or file isn't CD image file".

Do programu jest załączona instrukcja, się starałem robić wg jej:

"Full version of Adobe Premiere Pro CS3, this is not the preview/beta/crappy version.

Instructions:
this
1.Download this torrent
2.Set your time and date settings to anywhere BEFORE september 1st 2007
3.when the torrent is finished go to the file location and mount the image using MagicISO to a virtual disk drive.
4.Go to "Computer" and click on the drive you mounted it on.
5.It should start the setup.exe.
6.Go throught the installing and when its finished, right click on the program and select "open file location" go through the list of files in that folder until you find a file that is called "Premiere.dll"
7. Delete the Premiere.dll file
8.go to the file that this torrent came in and go to the crack foler then copy the "Premiere.dll" file from the crack folder to the proram folder to replace the old one.
9.set the date and time back to normal.
(you now have the full version: your welcome.)"


Co mogę zrobić ? Poproszę o jakieś porady w sprawie intalacji.

Pozdrawiam, devil_inside.


środa, 30 lipca 2008, 13:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: PROBLEM Z ADOBE PREMIER PRO CS3 :(
devil_inside napisał(a):
WITAM!
Otóż mam pewien problem z instalacją programu. Ściągnąłem plik z torrentu -----> http://www.torrentz.com/56a670e141af33feeb78273f822864f6d989f25c

Jest on w formacie MagicISO ( *.uif ). Zainstalowałem program, ale nie mogę zamontować obrazu.

Wyskakuje komunikat : "Can't find the file or file isn't CD image file".

Do programu jest załączona instrukcja, się starałem robić wg jej:

"Full version of Adobe Premiere Pro CS3, this is not the preview/beta/crappy version.

Instructions:
this
1.Download this torrent
2.Set your time and date settings to anywhere BEFORE september 1st 2007
3.when the torrent is finished go to the file location and mount the image using MagicISO to a virtual disk drive.
4.Go to "Computer" and click on the drive you mounted it on.
5.It should start the setup.exe.
6.Go throught the installing and when its finished, right click on the program and select "open file location" go through the list of files in that folder until you find a file that is called "Premiere.dll"
7. Delete the Premiere.dll file
8.go to the file that this torrent came in and go to the crack foler then copy the "Premiere.dll" file from the crack folder to the proram folder to replace the old one.
9.set the date and time back to normal.
(you now have the full version: your welcome.)"


Co mogę zrobić ? Poproszę o jakieś porady w sprawie intalacji.

Pozdrawiam, devil_inside.

Bo w tej instrukcji brakuje jeszcze punktu 10 który brzmi: Buy original full version on adobe.com :wink:

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


środa, 30 lipca 2008, 14:02
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 lutego 2004, 18:17
Posty: 13
Post Re: PROBLEM Z ADOBE PREMIER PRO CS3 :(
Człowieku urwałeś się z choinki? Jak nie stać cię na pełną wersję Adobe Premiere to kup sobie wersję Elements. Do większości zastosowań zupełnie wystarczy.


czwartek, 7 sierpnia 2008, 09:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 6 października 2008, 19:21
Posty: 4
Post Re: PROBLEM Z ADOBE PREMIER PRO CS3 :(
Witam!
Jestem nowy, więc wyszukałem ten temat dotyczący problemów AP CS3. Otóż mój problem jest następujący: Jak ustawić przy eksporcie pliku ustawienia, żeby nie było tej "ramki" czarnej wokół filmu? :/ Irytuje mnie to trochę... :F Będę wdzięczny za pomoc. Próbowałem ustawić proporcję na 1.0, ale to też nic nie zmienia...


poniedziałek, 6 października 2008, 22:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: PROBLEM Z ADOBE PREMIER PRO CS3 :(
1400 brutto ? to juz bez przesady ze kogos nie stac, jak sie ktos chce pobawic to trial jest za darmo a jak ktos chce pracowac to 1400 z karta do HD to wg mnie juz pieniadze na kazda kieszen


poniedziałek, 6 października 2008, 22:58
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 8 grudnia 2007, 15:36
Posty: 166
Lokalizacja: Mielec
Post Re: PROBLEM Z ADOBE PREMIER PRO CS3 :(
Degenerado napisał(a):
1400 brutto ? to juz bez przesady ze kogos nie stac, jak sie ktos chce pobawic to trial jest za darmo a jak ktos chce pracowac to 1400 z karta do HD to wg mnie juz pieniadze na kazda kieszen

Troszkę więcej niż 1400 :wink: http://allegro.pl/item444810539_adobe_p ... ox_fv.html
W zasadzie to się z Tobą zgodzę, że do pracy to już by pasowało mieć oryginał. Tylko, że jak ktoś chce się na tym uczyć to raczej nie będzie wydawał takiej kwoty na oprogramowanie z którego nie będzie miał korzyści finansowych. A do tego dochodzi jeszcze AFX i Photoshop (bo na samym Premiere nie wykorzystasz w pełni swoich możliwości). No i się ładna suma uzbiera.


poniedziałek, 6 października 2008, 23:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: PROBLEM Z ADOBE PREMIER PRO CS3 :(
http://www.glasspalace.pl/index.php?p55 ... pro-cs3-pc

niestety juz zdrozal, ja placilem 1403 brutto


poniedziałek, 6 października 2008, 23:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL