Teraz jest środa, 23 stycznia 2019, 09:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 hurtowe wstawianie przejsc... 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 17 października 2007, 13:46
Posty: 10
Post hurtowe wstawianie przejsc...
nie wiem jak w app2.0 na timeline wstawic hurtowo przejscia, czyli majac jakis material na timeline w kilku czesciach jak wstawic w nim jednakowe przejscie jednym kliknieciem?


środa, 17 września 2008, 12:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1261
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: hurtowe wstawianie przejsc...
viewtopic.php?f=32&t=25381


środa, 17 września 2008, 20:46
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 16 sierpnia 2006, 15:11
Posty: 77
Post Re: hurtowe wstawianie przejsc...
W tym temecie co dajesz odnosnik n ic nie jest wytlumaczone pamietaj ze korzystaja z Waszego forum poczatkujacy a eg teo opisu napewno nie da sie zrobic:(

_________________
Janusz Kulig zyje w naszych sercach!!!


środa, 24 września 2008, 17:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1261
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: hurtowe wstawianie przejsc...
mogiel napisał(a):
W tym temecie co dajesz odnosnik n ic nie jest wytlumaczone pamietaj ze korzystaja z Waszego forum poczatkujacy a eg teo opisu napewno nie da sie zrobic:(


Widzę, że sprawa jest gardłowa:)
U mnie to działa (APP 1.5). W edit->preferences->still image wpisujesz ile klatek ma mieć fotka/ki na tajmlajnie. W effects->video transitions podświetlasz odpowiednie dla Ciebie przejście, klikasz prawym myszy i ustawiasz to przejście jako domyślne. Tworzysz nowy bin. Importujesz do bina materiał (fotki/wideo). Podświetlasz albo sam bin albo wchodzisz do bina i zaznaczasz fotki/wideo. Ustawiasz kursor na tajmlajnie w odpowiednim miejscu. Wracasz do podświetlonego bina (lub fotek/wideo wewnątrz bina). Teraz edit->automate to sequence i jest.
pozdro


czwartek, 25 września 2008, 00:07
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 4 października 2007, 11:22
Posty: 78
Lokalizacja: Elbląg
Post Re: hurtowe wstawianie przejsc...
W APP2.0 jest dokładnie tak samo.
I nie zapomnij wybrać najpierw domyślne przejście, bo potem zdziwko, jak coś nie wyjdzie. 8O


czwartek, 25 września 2008, 09:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post Re: hurtowe wstawianie przejsc...
"edit->automate to sequence"

BŁĄD

PROJECT -> AUTOMATE TO SEQUENCE

_________________
Powoli do celu...


sobota, 4 października 2008, 11:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL