Teraz jest środa, 8 lipca 2020, 11:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Ma ktoś pojęcie jak wciągnąc OMFI z BETY digi do Adobe CS3? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 7 października 2008, 17:47
Posty: 3
Post Ma ktoś pojęcie jak wciągnąc OMFI z BETY digi do Adobe CS3?
Moze ma ktos pojecie jak wciagnac plik z BETY cyfrowej OMFI do premiera?
Potrzebny jest zdaje sie jakis link który by to umożliwił. Bardzo prosze o pomoc.


wtorek, 7 października 2008, 17:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 7 października 2008, 17:47
Posty: 3
Post Re: Ma ktoś pojęcie jak wciągnąc OMFI z BETY digi do Adobe CS3?
w FAQ jakoś nie piszą :P


czwartek, 9 października 2008, 00:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL