Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 17:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 pro 2.0 nie widzi vitascene 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 27 października 2008, 16:59
Posty: 10
Lokalizacja: Katowice
Post pro 2.0 nie widzi vitascene
Witam, jestem nowy na tym forum. Mam taki oto problem: Po zainstalowaniu Vitascene mój premiere pro 2.0 nie wykrywa tego programu. Jedyne dodatkowe efekty jakie mi rozpoznaje to hollywood FX i Adorage.

Formatowalem c: przedwczoraj i zanim to zrobiłem Vitascene działał w adobe bez problemu. Teraz niestety go nie widać. Od czego to moze zalezec? kodeki? sterowniki graficzne? szukałem na forum i na google, ale nie znalazłem odpowiedzi. Z góry dzieki za pomoc

_________________
to co innych boli nas dopiero swędzi


poniedziałek, 27 października 2008, 17:14
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 3 sierpnia 2005, 16:37
Posty: 102
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Post Re: pro 2.0 nie widzi vitascene
Napisz coś więcej, ile masz dysków a na nich partycji, na których masz system na których programy na których dane, przypuszczam że formatując c skasowałeś sam program lub przypisanie lub biblioteki. Za mało danych by coś podpowiedzieć.


środa, 29 października 2008, 08:19
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 27 października 2008, 16:59
Posty: 10
Lokalizacja: Katowice
Post Re: pro 2.0 nie widzi vitascene
Nie no aż tak nierozgarniety nie jestem ;) Wszystko jest poinstalowane na nowo. Adobe jak i vitascene

Mam dwie partycje:

C: na której trzymam windowsa i staram sie nic tam nie instalować dodatkowego, bo to spowalnia

D: tam instaluje wszystko w folder Programy w tym adobe, vitascene, hollywood itp.

Hmm w sumie to jedna zmiana po formacie nastąpiła. Dopiąłem dysk zewnetrzny. Ale nie ma on zadnego powiazania z tymi programami ( no moze poza tym że mam na nim materialy).

_________________
to co innych boli nas dopiero swędzi


środa, 29 października 2008, 21:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: pro 2.0 nie widzi vitascene
a plugin od vitasceny nie wrzucil sie defaultowo na c://program files/adoebe/ itd ?


środa, 29 października 2008, 22:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL