Teraz jest sobota, 28 listopada 2020, 07:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 After Effect - problem z TIME MARKER 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 19 listopada 2008, 21:44
Posty: 2
Post After Effect - problem z TIME MARKER
Witam.
Mam pewien problem z AAE.
Prosze o pomoc w ustawieniu programu tak aby podczas przesówania kursoru
obraz w podgladzie posówal sie plynnnie a nie przeskakowal na miejsce gdzie jest kursor w timeline.
Dziekuje


środa, 19 listopada 2008, 22:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: After Effect - problem z TIME MARKER
wiec zacznij od wsatwienia nowego procesora, wiekszej ilości pamieci, (byc moze) szybszej karty graficznej...

mówie powaznie mi na niektórych animacjach daje sie płynnie przewijać a na niektórych to czekam na render klatki nawet 30s i wiecej

PS. pozdrowienia dla miłosnków serialu "Włatcy Móch"

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


środa, 19 listopada 2008, 22:22
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 19 listopada 2008, 21:44
Posty: 2
Post Re: After Effect - problem z TIME MARKER
OK.
Dzieki za ochote ale juz znalazlem problem.
Starczylo wymazac preferencjie a jest OK.


środa, 19 listopada 2008, 22:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL