Teraz jest czwartek, 2 lipca 2020, 08:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 25 grudnia 2008, 14:17
Posty: 5
Post ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
Witam....poszukuje pakietu CS4 PPremium, orientuje sie ktos gdzie mozna najtaniej kupic? pod WIN! ?


czwartek, 25 grudnia 2008, 14:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 grudnia 2008, 21:43
Posty: 308
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
Tanio pełną wersję możesz kupić tutaj: LINK
upgrade ( za .949$ ... ) dostaniesz tutaj: LINK co ciekawe, tego upgradu można dokonać z: After EffectsŽ CS4, CS3 Professional, or 7.x Professional or Standard; After Effects 6.x Professional or Standard; Adobe PremiereŽ Pro CS4, CS3, 2.x, or 1.x; or any version of Adobe Premiere; Adobe Flash CS4 Professional or CS3 Professional; Macromedia Flash Professional 8, MX Professional 2004, Basic 8, or MX 2004; Adobe PhotoshopŽ CS4 Extended, CS4, CS3 Extended, CS3, CS2, or CS; Adobe IllustratorŽ CS4, CS3, CS2, or CS.

Niestety. Nie wysyłają bezpośrednio do Polski. Musisz mieć kogoś w Stanach kto Ci kupi i wyśle. Jeżeli z EU i masz VAT EU, wtedy płacąc tylko cenę netto kupisz w praktycznie dowolnym sklepie internetowym w Anglii za ok. 1500 euro.

W Polsce niestety drogo. Pełen pakiet to wydatek ok. 8k złotówek ...


czwartek, 25 grudnia 2008, 14:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
GrzegorzZ napisał(a):
Witam....poszukuje pakietu CS4 PPremium, orientuje sie ktos gdzie mozna najtaniej kupic? pod WIN! ?

Ja kupowałem niedawno tutaj: http://www.noteo.pl/produkt/adobecs4pro ... 09&cID=240
Może nie tak tanio jak w USA, ale chyba najtaniej gdzie znalazłem w Polsce. W dodatku dla mnie dodatkowym plusem był odbiór osobisty ba firma mieści sie w Poznaniu skad pochodzę.

Pozdrawiam

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


czwartek, 25 grudnia 2008, 21:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
mmstudio napisał(a):
GrzegorzZ napisał(a):
Witam....poszukuje pakietu CS4 PPremium, orientuje sie ktos gdzie mozna najtaniej kupic? pod WIN! ?

Ja kupowałem niedawno tutaj: http://www.noteo.pl/produkt/adobecs4pro ... 09&cID=240
Może nie tak tanio jak w USA, ale chyba najtaniej gdzie znalazłem w Polsce. W dodatku dla mnie dodatkowym plusem był odbiór osobisty ba firma mieści sie w Poznaniu skad pochodzę. A jeśli ma być faktycznie najtaniej to tak jak mówi Bogdan - USA - ale wiaże sie to z pewnymi niedogodnościami.

Pozdrawiam

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


czwartek, 25 grudnia 2008, 21:51
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 14 września 2009, 22:50
Posty: 55
Lokalizacja: Poznań
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
Znalazłem właśnie na allegro po wręcz niezwykłej cenie 5 899,99 zł
link:
http://www.allegro.pl/item772668021_ado ... ll_ie.html

w sklepach internetowych Production Premium wychodzi około 9.000zł

Nie rozumiem skąd nagle taka cena? Pisałem do nich w sprawie licencji (czy obejmuje Europę środkowo-wschodnią) i dostałem odpowiedź, że obejmuje i tu uwaga:
Amerykę, Europę zachodnią a także środkowo-wschodnią itp...

Nie słyszałem nigdy o takiej licencji.
Jestem chętny do kupna tego pakietu, tylko mam obawy a propos licencji.
Bez ważnej licencji nie ma sensu wydawać prawie 6tyś
W końcu ielegalną wersję można mieć za free

Co o tym myślicie?
Są takie licencje?


wtorek, 13 października 2009, 20:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
ostatnio proponowali promocje "update" w cenie 799USD
normalnie na stronie adoba jest za okolo 1000
kupowal ktos bezposrednio u nich na stronie placac karta i pobierajac licencje i oprogramowanie online ?


wtorek, 13 października 2009, 20:56
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 14 września 2009, 22:50
Posty: 55
Lokalizacja: Poznań
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
Kupić można, sęk w tym, że licencja właśnie obejumuje USA i Kanadę

Przy instalacji wyskoczy Ci komunikat, że soft masz nie na ten region, gdyż jesteśmy w Europie śr-wsch

zakładam oczywiście, że mieszkasz w Polsce :lol:

To właśnie problem, o którym pisałem posta wyżej
Liczę na wasze odpowiedzi


wtorek, 13 października 2009, 21:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
no nie wiem, premierea dostalem ze stanow i tam nie ma nic o licencji na usa i kanade


wtorek, 13 października 2009, 21:24
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 14 września 2009, 22:50
Posty: 55
Lokalizacja: Poznań
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
hmm, ja miałem taki problem przy CS2

nie wiem jak jest aktualnie z CS4, jutro zadzwonie na support adobe, bo chcę dowiedzieć się, jak to dokładnie jest z tymi licencjami

dostanę odp, to napiszę na forum


Jednakże prosta logika - skoro można kupić za 1000 dolarów prze internet, to nikt nie placiłby 9000 tyś w Polsce ze sklepu... przecież nie dla pudełka ;)


wtorek, 13 października 2009, 21:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
logika logika a duzo firm sie nie zastanawia nad takimi kombinacjami tylko kupuje, wrzuca w koszta i tyle

photoshopa tez kupowalem wersje en int za 1400 brutto na fakture na singapurze w wersji pudelkowej

jak bedziesz dzwonil do adoba to dzwon do amerykanskiego, polski ma w dupie uzytkownikow co wyszlo w praniu jak updaty zalatwialismy z cs3 na cs4


wtorek, 13 października 2009, 22:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 25 maja 2002, 01:03
Posty: 510
Lokalizacja: Hajnówka
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
Nie "wyskoczy" Ci żaden komunikat.
Niedawno przywiózł mi kuzyn z USA upgrade Premiere CS4 /miałem AP Pro 1.5/.
Na moją prośbę przed kupnem zadzwonił do Adobe z dwoma pytaniami:
1. Czy wersja amerykańska i europejska czymś się różnią ?
2. Czy ten program zakupiony w USA w świetle prawa i zgodnie z licencją można używać w Europie bez żadnych ograniczeń ?
Odpowiedź jaką otrzymał:
ad. 1 - nie ma żadnych różnic,
ad. 2 - tak

Ten upgrade kosztował mnie ok. 1000 PLN i jedynie tego kosztu nie mogę zaksięgować i w razie problemów to tylko support Adobe w USA.


środa, 14 października 2009, 02:19
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 30 września 2009, 08:34
Posty: 53
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
Ja ostatnio kupiłem w Beiks Machulski dałem nie pamietam dokładnie ale chyba niecałe 7tys, musialem tylko poczekac pare dni, bo taka cene dostaja od importera prz wiekszych zamowieniach, wiec czekalem az sie nazbiera. Przynajmniej tak mi wytlumaczono


poniedziałek, 21 grudnia 2009, 20:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 grudnia 2008, 21:43
Posty: 308
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
Aktualnie najtaniej w Polsce (chyba ... ) kupisz pakiet w sklepie MAPPLE:

www.mapple.pl


poniedziałek, 21 grudnia 2009, 21:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
no tak ale przy obecnym kursie dolara to i tak prawie dwa razy drozej, w tym momencie oplaca sie nawet kupic w usa/kanada i zaplacic vat, jak masz kogos kto Ci przywiezie to wogole nie ma o czym mowic

jak na razie kupowalem premiere boxowe i windowsy boxowe i nic nie placilem ponad aukcje na ebay


poniedziałek, 21 grudnia 2009, 23:12
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 13 maja 2003, 13:18
Posty: 109
Lokalizacja: łódzkie
Post Re: ADOBE CS4 PRODUCTION PREMIUM
A ja mam takie pytanie?

Prawdopodobnie w pierwszym kwartale 2010 ma ukazać się pakiet w wersji CS5. Czy, gdybym teraz zakupił Production Premium CS4 miałbym darmowy upgrade do CS5? Pytam, bo byłoby bez sensu kupować teraz starszą wersję, a później płacić jeszcze niemałą kasę za uaktualnienie. Jestem ciekaw czy Adobe robi takie "zabiegi" jak Microsoft przed wydaniem nowego Windowsa.

Pozdrawiam

_________________
2 x Sony A7III, A7sII, Canon C100, Canon 5d III, Adobe Creative Cloud CC 2019, Win10 64 bit, MSI Z77, Intel i7 3770K, OC 4 Ghz, 32 GB RAM, GeForce 780,2xEIZO. Fotograf ślubny, Kamerzysta na wesele łódź warszawa


środa, 23 grudnia 2009, 10:42
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL