Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 19:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 obraz pliku w sequence 01 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 12 stycznia 2009, 16:56
Posty: 1
Post obraz pliku w sequence 01
próbuję animować obrazki ze skanera. po imporcie moich plików do "projektu" otrzymuję zadowalającą miniaturkę obrazu natomiast w prawym rogu w "sequence 01" tylko mały fragment obrazu. rozumiem że mam niedopasowaną skalę. jak to w takim razie zrobić skoro w Adobe Premiere 2 nie ma opcji: scale clips to project ......?


poniedziałek, 12 stycznia 2009, 17:26
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 3 sierpnia 2005, 16:37
Posty: 102
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Post Re: obraz pliku w sequence 01
Sprawdż opcje w AP 2.0 ---Edit/preferens/general tu jest do zaznaczenia lub odchaczenia ptaszek przy "default scale to frame size" to ustawia jak program traktuje pliki graficzne t.j. czy w naturalnej wielkości czy skaluje do wielkości klatki. zmiany działają po ponownym uruchomieniu programu.


poniedziałek, 12 stycznia 2009, 22:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL