Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 02:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie... 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
...wywala mi się (zamyka ) notorocznie podczas zapisywania projektu.
Ma ktos moze podobny problem ?
Pracuje na XP 32bit.


poniedziałek, 2 lutego 2009, 17:07
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 31 stycznia 2005, 08:40
Posty: 223
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
maciekk napisał(a):
...wywala mi się (zamyka ) notorocznie podczas zapisywania projektu.
Ma ktos moze podobny problem ?
Pracuje na XP 32bit.



Macku najwyzszy czas na przesiadke na Maca i FCS.

:)


poniedziałek, 2 lutego 2009, 19:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
Jak tak myslę o tym to mnie glowa zaczyna bolec :-)


poniedziałek, 2 lutego 2009, 19:39
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
odpalisz FCP i wszystkie bóle przeminą :P

PS. próbowałeś jakis inny NLE pod Windows oprócz Premiere?

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


poniedziałek, 2 lutego 2009, 19:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
a moze po prostu oryginalny premiere ? :)


poniedziałek, 2 lutego 2009, 21:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
Cos mi się wydaje że problem jest z obsługa pamięci. Jazda zaczyna się w momencie gdy Premiera przekroczy 2GB.
Kiedys taki(podobny) problem miałem z wersja 1.5 z kartą Raptor RT.

A oprogramowanie mam legalne !!! I to mnie wkurza dodatkowo!!!


środa, 4 lutego 2009, 14:53
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
Macku najwyzszy czas na przesiadke na Maca i FCS.

**** Przesiadl bym sie moze jakby FCP chodzil na zwyklym PC-cie ;-)


środa, 4 lutego 2009, 14:55
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 31 stycznia 2005, 08:40
Posty: 223
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
maciekk napisał(a):
Macku najwyzszy czas na przesiadke na Maca i FCS.

**** Przesiadl bym sie moze jakby FCP chodzil na zwyklym PC-cie ;-)


PC w podobnej konfiguracji co MacPro kosztuje niewiele mniej,
Kupujac Maca nie korci Cie co pol roku wymiana procka na mocniejszy, zmiana karty graficznej na inna itp.... Maci wymieniam co 2-3 lata i stac nie na to.


środa, 4 lutego 2009, 15:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
chodzi ale to piractwo, poza tym na FC sa tak wkurzajace rozwiazania (np. ponowne przeliczanie wszystkich efektow przy eksporcie) ze wieszanie Premiera to nic, zwlaszcza ze to nie jest wina samego Premiera


środa, 4 lutego 2009, 15:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 31 stycznia 2005, 08:40
Posty: 223
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
Degenerado napisał(a):
chodzi ale to piractwo, poza tym na FC sa tak wkurzajace rozwiazania (np. ponowne przeliczanie wszystkich efektow przy eksporcie)


przeciez wystarczy tylko odznaczyc jedna z opcji przy eksporcie i to co juz bylo przeliczone na TL nie bedzie przeliczane ponownie przy eksporcie.


środa, 4 lutego 2009, 15:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
'wieszanie Premiera to nic, zwlaszcza ze to nie jest wina samego Premiera"

***tylko czego? Wersja 2.0 i 3.0 dzialaly bez porownaia lepiej! Komputer sie nie zmienil!
Tylko nie pisz ze to wina konfiguracji!


środa, 4 lutego 2009, 15:21
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
"np. ponowne przeliczanie wszystkich efektow przy eksporcie)"
**no ale w PRO 4.0 tak wlasnie jest :-)
Maciekk


środa, 4 lutego 2009, 15:23
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
No wiec tak...Premiera ma Ciagle jak sie okazuje problemy z pamiecia powyzej 2GB.
A tak dokladniej jest to chyba 2.3-2.4GB.
Taka ilosc pamieci jest krytyczna dla samej Premiery.
To ze ktos ma jeszcze Aftera w tle i zajete ponad 3GB nie znaczy ze mu smiga :-)


środa, 4 lutego 2009, 18:25
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
wczesniej byl na tym kompie premier cs3 albo jest rownolegle zainstalowany ?


środa, 4 lutego 2009, 21:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Adobe premiere PRO 4.0...wywala sie...
Wiem do czego zmierzasz ale byl 2.0


środa, 4 lutego 2009, 21:51
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL