Teraz jest sobota, 28 listopada 2020, 19:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Stare kino w AP CS3 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 10 października 2008, 12:11
Posty: 82
Post Stare kino w AP CS3
witam jak mogę zrobić efekt starego kina w AP cs3 ? czy są jakies pluginy tak jak to było w AP6.5


środa, 11 lutego 2009, 09:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Stare kino w AP CS3
picasso napisał(a):
witam jak mogę zrobić efekt starego kina w AP cs3 ? czy są jakies pluginy tak jak to było w AP6.5

Ja uzywam do tego Film Damage. Sporo ustawień tylko troche toporny, na słabym kompie muli.
Na Cs3 nie sprawdzałem ale działal na Ap 2.0 i na CS4 wiec na CS3 tez pewnie bedzie chodził.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


środa, 11 lutego 2009, 15:05
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 23 kwietnia 2009, 11:50
Posty: 26
Lokalizacja: Woj. Śląskie
Post Re: Stare kino w AP CS3
Może mi ktoś powiedzieć skąd mogę ściągnąć ten plugin FILM DAMAGE? a może chciałby się nim ktoś podzielić, jeśli już go Ma. Proszę o odpowiedź, potrzebuje efektu starego kina a dokładniej zniszczonej kasety i nie potrafię nic znaleźć, żadnego zadowalającego pluginu.

_________________
Sony HDR FX1e, RODE mikrofon, ZOOM H4n, Fly-cam, Stacja robocza z Ediusem 5.5 i HD Storm, Canon EOS 5d Mark II. Canon: 24mm 1.4 , 70-200 f.2.8, 50mm 1.2, 100mm 2.8,


czwartek, 27 sierpnia 2009, 00:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1692
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Stare kino w AP CS3
Znalazłem stronkę z podobnym pluginem za 35$, jakiś OEM ? Może ktoś posiada?

http://www.forevermorejewellery.com/dow ... -cheap.htm

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal DJI Ronin SC, Adobe Production Premium CS 5.5.


Ostatnio edytowano czwartek, 27 sierpnia 2009, 10:49 przez Star, łącznie edytowano 1 raz

czwartek, 27 sierpnia 2009, 07:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Stare kino w AP CS3
vitascena - w sumie jeden z tanszych zestawow efektow, mozna sciagnac dzialajacy trial z www.prodad.de


czwartek, 27 sierpnia 2009, 09:50
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 5 listopada 2004, 18:23
Posty: 132
Lokalizacja: Słubice
Post Re: Stare kino w AP CS3
Jeżeli masz AAE to polecam to http://www.videocopilot.net/tutorials/old_film_look/
darmowe i całkiem fajnie wygląda:)

_________________
Artur, 2 sztuki xh-a1s, pakiet adobe


piątek, 28 sierpnia 2009, 21:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL