Teraz jest czwartek, 9 lipca 2020, 22:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Premiere cs3 sie nie uruchamia 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 9 marca 2009, 20:21
Posty: 5
Post Premiere cs3 sie nie uruchamia
Nie udaje mi się uruchomic premiera, ładuje się do pojawienia komunikatu: loading Il wave candy.dll. Przeinstalowałem sam program, poźniej cały pakiet i nic się nie zmieniło. Zaktualizowałem sobie też sterowniki Realteka i pozbyłem antywirusa. Może ktos ma jakiś pomysł jeszcze?
Dodam, że system to windows xp


poniedziałek, 9 marca 2009, 20:32
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1519
Post Re: Premiere cs3 sie nie uruchamia
No własnie ciekawe dla czego ???? Il wave candy.dll.

_________________
Obrazek


poniedziałek, 9 marca 2009, 20:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 9 marca 2009, 20:21
Posty: 5
Post Re: Premiere cs3 sie nie uruchamia
Dla mnie nie jest to takie oczywiste. Dla pomocy technicznej adobe też najwidoczniej, poniewaz nie potrafili mi pomóc.


poniedziałek, 9 marca 2009, 23:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 791
Lokalizacja: Polska
Post Re: Premiere cs3 sie nie uruchamia
W folderze "Moje Dokumenty/ Adobe/Premiere...... " program tworzy sobie pliczki w których coś tam zapisuje odnośnie konfigu. Spróbuj pozbyć się wszystkich plików z tego folderu.... mnie kiedyś pomogło.

_________________
OSX 10.14 - FCPX -Canon C100-Sony A7III-Feyu AK2000-TascamDR07 i sporo klamotów do tego.


piątek, 13 marca 2009, 13:01
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 9 marca 2009, 20:21
Posty: 5
Post Re: Premiere cs3 sie nie uruchamia
Dziękuje za odpowiedz. Niestety nie pomogło.


sobota, 21 marca 2009, 16:40
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 8 grudnia 2006, 13:16
Posty: 100
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Premiere cs3 sie nie uruchamia
Najrad napisał(a):
W folderze "Moje Dokumenty/ Adobe/Premiere...... " program tworzy sobie pliczki w których coś tam zapisuje odnośnie konfigu. Spróbuj pozbyć się wszystkich plików z tego folderu.... mnie kiedyś pomogło.



A mi pomogło - Wielkie dzięki Najrad - już miałem go przeinstalowywać...


czwartek, 29 października 2009, 15:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 9 marca 2009, 20:21
Posty: 5
Post Re: Premiere cs3 sie nie uruchamia
Mnie wsumie posrednio też pomogło- wprowadziło na trop. Te pliki zostaly w folderze jakiegos programu do edycji dzwieku pomimo, ze go wczesniej odinstalowalem i w jakis zly sposob dzialaly na premiera


czwartek, 29 października 2009, 21:55
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 15 stycznia 2009, 16:46
Posty: 9
Post Re: Premiere cs3 sie nie uruchamia
Ja również bardzo dziękuję Najrad. Miałem ten sam problem z uruchamianiem A.P. na Windows 7 Ultimate 64 - bit. Zgodnie z Twoją radą wykasowałem wszystko co się dało z rzeczonego folderu. Dopiero wówczas Premiere wystartował


wtorek, 17 listopada 2009, 22:06
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: sobota, 11 kwietnia 2009, 21:59
Posty: 172
Post Re: Premiere cs3 sie nie uruchamia
Odinstaluj i zainstaluj tak jak idzie czyli na dysku C/program files/ chyba tak to szło


środa, 2 grudnia 2009, 22:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL