Teraz jest piątek, 27 listopada 2020, 14:16




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Problem z przeliczaniem w CS3 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 31 marca 2009, 10:19
Posty: 24
Post Problem z przeliczaniem w CS3
Witam.
Mam pewien , dosyć uciążliwy problem. Dzwoniłem w tej sprawie do polskiego dystrybutora Adoba, mieli oddzwonić, ale jakoś im sie nie śpieszy. Mail poszedł do Adoba , do centrali , jakaś szczątkowa odpowiedz, która mi nic nie pomogła ( We'r pending your technical problem .., lol )
Do rzeczy.
Sklejam filmik w CS3 . przeliczam go/renderuje po nałożeniu np: korekcji barw. Zapisuje. Wyłączam premiera, włączam i projekt jest znowu nie przeliczony. Problemu nie ma w czasie gdy projekt trwa 2 min, ale jak trwa 40 , to musze od nowa całość przeliczać ...
czemu po zapisie przeliczonego projektu, i ponownym go otwarciu, znowu mam czerwony pasek na gorze timeline'u


środa, 1 kwietnia 2009, 10:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z przeliczaniem w CS3
piracki premiere, temat juz byl poruszany


środa, 1 kwietnia 2009, 10:53
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 31 marca 2009, 10:19
Posty: 24
Post Re: Problem z przeliczaniem w CS3
Bardzo ciekawa i interesująca odpowiedź ... ale to nie jest piracki premier.


środa, 1 kwietnia 2009, 11:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z przeliczaniem w CS3
przykro mi bardzo , nie wierze, gdyz juz w kilku przypadkach sie to potwierdzilo, projekt zgrany ze wszystkimi materialami na zew. dysk sie nie zapisywal jako przeliczony, po podpieciu do legalnego systemu problem znikal, na 5 razy 5 bylo pirackich premierow, rozumiem ze Ty jestes wyjatkiem...


środa, 1 kwietnia 2009, 11:23
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 31 marca 2009, 10:19
Posty: 24
Post Re: Problem z przeliczaniem w CS3
no to normalnie jaja ...
mam zrobić zdjęcie pudełka, płyt na tle forum ?


środa, 1 kwietnia 2009, 14:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z przeliczaniem w CS3
kurde, no co Ci mam powiedziec, dokladnie taki numer sie robi jak zmienisz biblioteke ktora robi lipna aktywacje (i to tez nie za kazdym razem)

jedyne co pomoglo zeby to obejsc to otworzenie projektu na innym dysku i skopiowanie kawalek po kawalku timeline z jednego do drugiego (razem z efektami, zakladkami)

..... i jeszcze skan faktury :)))))


środa, 1 kwietnia 2009, 14:56
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 31 marca 2009, 10:19
Posty: 24
Post Re: Problem z przeliczaniem w CS3
no no, spoko, rozumiem :)
w takim razie dzwonie walczyć


środa, 1 kwietnia 2009, 15:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1692
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Problem z przeliczaniem w CS3
:D

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal DJI Ronin SC, Adobe Production Premium CS 5.5.


środa, 1 kwietnia 2009, 15:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL