Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 08:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 AP CS4 i Cinemacraft Encoder SP2 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 27 lipca 2009, 17:14
Posty: 4
Post AP CS4 i Cinemacraft Encoder SP2
Witam. Zainstalowałem sobie AP CS4 i CCE SP2 również jako plugin do AP. Problem w tym, że ta wersja AP albo nie współpracuje z CCE albo ja nie mogę przy eksporcie zanaleźć opcji z CCE. Proszę o pomoc


poniedziałek, 27 lipca 2009, 17:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 7 sierpnia 2009, 02:01
Posty: 31
Post Re: AP CS4 i Cinemacraft Encoder SP2
Pamela0 napisał(a):
Witam. Zainstalowałem sobie AP CS4 i CCE SP2 również jako plugin do AP. Problem w tym, że ta wersja AP albo nie współpracuje z CCE albo ja nie mogę przy eksporcie zanaleźć opcji z CCE. Proszę o pomoc
Niestety program nie wspiera tego pluginu.

_________________
Panasonic AJ-SPX800E
Sony PMW-EX3
2 x Canon 5D MK. II + obiektywy
Mac Pro 2x3.2GHz Quad-Core Intel Xeon
3 x GTX 285
8 x 1,5TB Raid
16GB OCZ RAM1600MHz
3 x 3090WQXi
Final cut studio7 + motion4 + Soundtrack Pro3 + Color1,5 + Compressor3,5 + DVD Studio Pro4


piątek, 7 sierpnia 2009, 02:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL