Teraz jest wtorek, 2 marca 2021, 07:26




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Dynamic Link CS3 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 20 sierpnia 2009, 09:53
Posty: 12
Post Dynamic Link CS3
Mam pakiet Adobe Creative Suite 3 Master Collection i nie smiga mi Dynamic Link. W CS4 widzialem, ze dziala DL miedzy Premiere i Encore. W moim nie dosc, ze nie dziala to jest tylko miedzy Premiere a After Effect. Kompatybilnosc z Encre jest dopiero od wersji CS4? I dlaczego u mnie nie dziala chociaz z AE?


piątek, 4 września 2009, 06:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Dynamic Link CS3
a masz zainstalowany caly pakiet czy wybrane elementy ? czy po instalacji updatowales wszystko ?


piątek, 4 września 2009, 09:04
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 20 sierpnia 2009, 09:53
Posty: 12
Post Re: Dynamic Link CS3
Zainstalowalem tylko wybrane elementy:
Premiere
After Effect
Encore
Nie mam tyle miejsca na dysku, zeby wszytko zainstalowac a takze nie potrzebuje wszystkich progsow z zestawu.
Nie updateowalem poniewaz tego kompa nie lacze z internetem. Mam to zrobic?

Czy ktos korzysta z tego pakietu i dziala mu Dynamic Link miedzy powyzszymi programami?


piątek, 4 września 2009, 11:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Dynamic Link CS3
no to musiales przeoczyc jakis skladnik, ja instalowalem pelny pakiet do firmy i wszystko dzialalo, pod cs4 mialem podobny klopot, jak wybralem premiere+encorwe+afx to sie okazalo ze brakuje mi presetow, kodekow i paru jakis mniej waznych rzeczy, po zainstalowaniu pelnego pakietu jest ok


piątek, 4 września 2009, 15:21
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 20 sierpnia 2009, 09:53
Posty: 12
Post Re: Dynamic Link CS3
No wiec mam zainstalowane ponizsze skaldniki:
http://zapodaj.net/b84eee071f77.jpg.html

W Premiere w ogole nie ma opcji exportu przez Dynamic Link do Encore:
http://zapodaj.net/b44c7f7a030b.jpg.html

Gdy chce uzyc Dynamic Link do After Effect, tez nie moge. Wyglada na to, ze tylko chodzi tylko w Production Premium :( W Master Collection Suite 3 (4 DVD) nie smiga:
http://zapodaj.net/f296a834b810.jpg.html

Poza tym w ogole nie moge uruchomic Encore DVD poniewaz brakuje mi jakiejs biblioteki:
http://zapodaj.net/7c396961a7a4.jpg.html

Mieliscie podobne problemy? Skad wziac biblioteke lub inczej rozwiazac ten problem? I co z Dynamic Link? W tym zestawie jest tylko po to, zeby nie dzialac?


poniedziałek, 7 września 2009, 15:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Dynamic Link CS3
tak jak napisalem, zainstalowale caly ten pakiet, pelna wersja a nie trial, wszystko dziala i import z aftera i export przez encorea, z tym ze przy eksporcie do encorea najpierw przelicza wg podanych ustawien a dopeiro potem wchodzi do encorea i robi menu, w CS 4 jest szybciej i z poziomu Encorea mozna przeliczyc wszystko


wtorek, 8 września 2009, 00:33
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 20 sierpnia 2009, 09:53
Posty: 12
Post Re: Dynamic Link CS3
Ok prawie wszystko dziala poza tym, ze Encore sie nie wlacza (komunikat z wczesniejszego postu). Czy moze ktos mi skopiowac i wystawic ta biblioteke? Z gory dzieki.


wtorek, 8 września 2009, 06:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Dynamic Link CS3
Zeby sprawdzic twoj problem zainstalowalem pakiet na goly system, wszystko dziala a biblioteki o tej nazwie nie ma wogole na dysku


wtorek, 8 września 2009, 08:42
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 20 sierpnia 2009, 09:53
Posty: 12
Post Re: Dynamic Link CS3
w kazdym razie nie wiem co poradzic na to.
instalowales kompletny pakiet, czy wybrane elementy?
chyba zrobie format i sprobuje jeszcze raz.
uzywam systemu windows mx7 - to modyfikacja zwyklego xp. moze to jest zrodlem problemow?


wtorek, 8 września 2009, 10:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Dynamic Link CS3
zainstalowalem pelny pakiet, MX moze byc zrodlem tego problemu, testowalem go swego czasu, na jednym konfigu do grania dzialal super, na drugim klops calkowity


wtorek, 8 września 2009, 10:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL