Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 06:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Adobe Premier CS 3 - problem, jak to zrobic 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 17 stycznia 2009, 23:04
Posty: 5
Post Adobe Premier CS 3 - problem, jak to zrobic
Witam,
Prosze o pomoc, bo zabardzo nie wiem jak zrobic te dwie nastepujace rzeczy w Adobe Premier CS3.

1 sprawa
http://www.speedyshare.com/data/1561417 ... kadry1.jpg


2 sprawa
http://www.speedyshare.com/data/2895395 ... /kadr2.jpg


Z gory wielkie wielkie dzieki za pomoc


środa, 16 września 2009, 12:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premier CS 3 - problem, jak to zrobic
pierwszy przypadek, crop i size
drugi przypadek, najlatwiej zrobic gradient w photoshopie i wczytac jako layer


środa, 16 września 2009, 13:11
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL