Teraz jest sobota, 11 lipca 2020, 10:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 skrót do eksportu klatki 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 18 sierpnia 2009, 23:13
Posty: 2
Post skrót do eksportu klatki
Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie. Jaki jest skrót do eksportu klatki z okna timeline w AP CS4 ? Od rana nie mogę tego nigdzie znaleźć :oops:


poniedziałek, 5 października 2009, 18:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: skrót do eksportu klatki
mówię na podstawie cs3 .
exportu do klatki nie ma ale zawsze można sobie taki skrót zrobić samemu
Edit-> keyobard customization-> w tabelce command polecenie file -> export->frame

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


poniedziałek, 5 października 2009, 18:47
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 18 sierpnia 2009, 23:13
Posty: 2
Post Re: skrót do eksportu klatki
Tam gdzie mówisz pod exportem nie ma frame. Jest : Media, Adobe Clip Notes, Title, Export to Tape, Export to EDL. Może jest jakaś inna droga?


poniedziałek, 5 października 2009, 19:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: skrót do eksportu klatki
przeszukaj watki o cs4 z tego co pamiętam coś pisali o tym ze w 4 jest to inaczej poszukaj gdzie jest a wtedy analogicznie utwórz skrót

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


poniedziałek, 5 października 2009, 20:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: skrót do eksportu klatki
przeczytaj ten wątek viewtopic.php?f=32&t=26786&p=124069&hilit=cs4+frame#p124069

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


poniedziałek, 5 października 2009, 20:42
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 5 listopada 2004, 18:23
Posty: 132
Lokalizacja: Słubice
Post Re: skrót do eksportu klatki
File-export-media, w zakładce format ustaw np. "windows bmp", a niżej format

_________________
Artur, 2 sztuki xh-a1s, pakiet adobe


wtorek, 6 października 2009, 14:58
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 10 października 2008, 12:11
Posty: 82
Post Re: skrót do eksportu klatki
to jest chore


środa, 7 października 2009, 08:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL