Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 01:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 adobe premiere cs3 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 24 listopada 2009, 17:22
Posty: 1
Post adobe premiere cs3
jak zrobic eksport do HD w premiere cs3 ?

z góry dziękuję


wtorek, 24 listopada 2009, 17:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 777
Lokalizacja: Polska
Post Re: adobe premiere cs3
Media Encoder

_________________
OSX 10.14 - FCPX -HMC151 do sprzedania - C100-A7III - GH2 do sprzedania - TascamDR07


środa, 25 listopada 2009, 13:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: adobe premiere cs3
nie wiem czy pamietam dobrze ale moze nie byc presetow do full HD, rozwiazaniem sa pluginy mainConcept - export do wszystkich formatow hd z upscalingiem na pewno dziala , sam montaz w HD - srednio ze wskazaniem na kiepsko


środa, 25 listopada 2009, 14:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL