Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 22:33




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
 Menu w ap cs3 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: sobota, 11 kwietnia 2009, 21:59
Posty: 172
Post Menu w ap cs3
Hej , mam do was pytanie odnośnie "Jak zrobić w Adobe Premiere CS3 Menusa" Mi się wydaje że menu w AP CS3 będzie trzeba zrobić innym programikiem .
Czekam na wasze odpowiedzi forumowicze :)


poniedziałek, 7 grudnia 2009, 20:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 lutego 2006, 21:33
Posty: 432
Lokalizacja: Polska
Post Re: Menu w ap cs3
Adobe Encore


Dziwi mnie tylko fakt że kolega boruccek ze statusem "starego wyjadacza" zadaje takie pytania :)


poniedziałek, 7 grudnia 2009, 21:00
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: sobota, 11 kwietnia 2009, 21:59
Posty: 172
Post Re: Menu w ap cs3
kolego Waldu , uczę się Premierka , i stąd takie pytania banalne.


wtorek, 8 grudnia 2009, 11:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Menu w ap cs3
zadal 140 pytan na wejscie to i statut mu podskoczyl


wtorek, 8 grudnia 2009, 12:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Menu w ap cs3
Degenerado napisał(a):
zadal 140 pytan na wejscie to i statut mu podskoczyl

A jeszcze dodatkowo zadaje te same pytania w różnych działach...gdzie jest moderator...?

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


wtorek, 8 grudnia 2009, 14:17
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: sobota, 11 kwietnia 2009, 21:59
Posty: 172
Post Re: Menu w ap cs3
Koledzy nie denerwujcie się,a co do rangi "stary wyjadacz" nie wiem co powiedzieć cieszę się że mam tą rangę , ale to naprawdę przypadkowo. Duży nakład materiału miałem i wszedłem na te forum i właśnie tak pisałem. I chcę wam podziękować za w miarę szybkie odpowiedzi :) , i myślę że będziecie dalej aktywnie odpowiadać .

Pozdrawiam was Forumowicze !

p.s nie denerwujcie się tak że te pytania tak zadaję.


wtorek, 8 grudnia 2009, 14:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Menu w ap cs3
stary.... albo raczej nowy :) - powiienes zalozyc sobie osobny temat, dla siebie w ktorym kazdy kto by zajrzal udzielilby ci pomocy watek po watku a tak to twoje posty omijam(y)


wtorek, 8 grudnia 2009, 14:57
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: sobota, 11 kwietnia 2009, 21:59
Posty: 172
Post Re: Menu w ap cs3
Na tym forum coś mi nie chcecie pomagać. Nie wiem co jest, albo że jestem chyba tu najmłodszym forumowiczem albo co , ale naprawdę nie wiem czemu coś jest nie tak między mną a wami forumowiczami . ?


wtorek, 8 grudnia 2009, 15:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 lutego 2006, 21:33
Posty: 432
Lokalizacja: Polska
Post Re: Menu w ap cs3
boruccek napisał(a):
Na tym forum coś mi nie chcecie pomagać. Nie wiem co jest, albo że jestem chyba tu najmłodszym forumowiczem albo co , ale naprawdę nie wiem czemu coś jest nie tak między mną a wami forumowiczami . ?

- masz rację trzeba mieć takie coś... :wink:


wtorek, 8 grudnia 2009, 15:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Menu w ap cs3
boruccek napisał(a):
Na tym forum coś mi nie chcecie pomagać. Nie wiem co jest, albo że jestem chyba tu najmłodszym forumowiczem albo co , ale naprawdę nie wiem czemu coś jest nie tak między mną a wami forumowiczami . ?


Gdybyś:
- używał opcji szukaj
- nie zakładał kilku takich samych tematów w różnych działach bo nie możesz doczekać się odpowiedzi w pierwszym
- nie wpisywał w stopkę (na szczęście już wywaliłeś) Studio Foto-Video, równocześnie mając problemy z najprostszymi sprawami.
Mógłbym się postarać i wymieniać w nieskończoność, ale już chyba wiesz o co chodzi. To, że jesteś tu najmłodszy o niczym nie świadczy.
Nie jest do końca tak jak myślisz, ale jesteś blisko ;)

Pozdrawiam

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


wtorek, 8 grudnia 2009, 15:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 9 grudnia 2009, 19:38
Posty: 6
Post Re: Menu w ap cs3
Adobe After Effect + Adobe Premiere + Adobe Encore = Extra menu w 3D .

Jest dużo tutoriali związane z menu w premiere. Jeżeli nie zapomniałem to się nazywa Pro Motion .Dawno tego nie robiłem :)


środa, 9 grudnia 2009, 20:22
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Menu w ap cs3
ProFilm napisał(a):
Jest dużo tutoriali związane z menu w premiere

... co oczywiście jest bzdurą, gdyż w premiere menu zrobić się nie da.

Kolego boruccek:
zapamiętaj trzy podstawowe pojęcia:
edycja video (edytor video) - czyli montaż, program do montażu filmów;
kompresja, konwersja nieraz zwana kodowaniem dokonywana kompresorem konwerterem, koderem - to proces zamiany formatu na inny zazwyczaj mniejszy plik potrzebny do określonego celu;
authoring, program do authoringu - to proces tworzenia całej kompilacji gotowego krążka DVD-Video, tworzymy tutaj menu z dostępem do wybranej sceny, dodatki językowe, wersje dźwiękowe itp.
Do każdego w/w etapu w wypadku Adobe stosujemy inny program, choć nie musi to być wcale aplikacja firmy Adobe.
Aby mieć gotowy film na krążku DVD jako format DVD-Video musisz przebrnąć przez każdy z tych trzech etapów.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


środa, 9 grudnia 2009, 22:39
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 9 grudnia 2009, 19:38
Posty: 6
Post Re: Menu w ap cs3
w After effect sie da . a premiere do wycinków klipu,gdy trzeba je pozniej wyexportować do after effect .i tam tworzyć Pro Motion KIT !


czwartek, 10 grudnia 2009, 14:48
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Menu w ap cs3
ProFilm napisał(a):
w After effect sie da . a premiere do wycinków klipu,gdy trzeba je pozniej wyexportować do after effect .i tam tworzyć Pro Motion KIT !

O czym Ty piszesz człowieku ??? 8O
Obawiam się, widząc po błędach interpunkcyjnych, że chyba jeszcze masz czas na doradzanie ludziom w dziedzinie video, bo przeczytaliśmy dzisiaj trochę Twoich odpowiedzi i wszędzie walisz jakieś dziwne teorie.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


piątek, 11 grudnia 2009, 18:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL