Teraz jest poniedziałek, 30 listopada 2020, 07:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 jak zrobic proxy w premierze? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 września 2009, 19:03
Posty: 21
Post jak zrobic proxy w premierze?
final cut robi proxy z hd w prostacki sposob, a w premierze nie moge tego zrobic:/


wtorek, 15 grudnia 2009, 14:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: jak zrobic proxy w premierze?
a co to jest proxy z hd ?


wtorek, 15 grudnia 2009, 15:23
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 września 2009, 19:03
Posty: 21
Post Re: jak zrobic proxy w premierze?
chodzi mi o pliki tymczasowe do montazu offline. edytujesz proxy, a wypuszczasz material w pelnej rozdzielczosci.


wtorek, 15 grudnia 2009, 15:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL