Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 07:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Jak można wymazać "żyłki" w wiszącym elemencie? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 8 sierpnia 2008, 01:47
Posty: 56
Post Jak można wymazać "żyłki" w wiszącym elemencie?
Czesc, chcial bym sie dowiedzieć pewnego, być może prostego bajeru. A mianowicie :
W moim filmie ma być ujęta lotka w powietrzu gdzie kamera pokazuje ją w koło 3D, tylko ma wisieć na żyłkach które bedzie widać , a chciał bym je jakoś wymazać. Czy jest taka możliwość?
Ma to wyglądać tak że w kolo także widać pomieszczenie. Coś jak w "matrixie"
Mam AP i AAE tylko ze nie wiem jak je użyć do tego. Czy możecie mi pomóc ?


wtorek, 5 stycznia 2010, 14:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Jak można wymazać "żyłki" w wiszącym elemencie?
reczny retusz na photoshopie, przeicez to ujecie krotkie bedzie


wtorek, 5 stycznia 2010, 15:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Jak można wymazać "żyłki" w wiszącym elemencie?
w AAE jest też filtr "CC Simple Wire Removal" do usuwania linek z ujęć

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


wtorek, 5 stycznia 2010, 16:04
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 8 sierpnia 2008, 01:47
Posty: 56
Post Re: Jak można wymazać "żyłki" w wiszącym elemencie?
Ale jak wejsc z filmem do Photoshopu?
Rozumiem ze trzeba zamienić na .bmp np. i po klatce przerabiać?
To masakra kazdą klatke hehe


wtorek, 5 stycznia 2010, 16:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Jak można wymazać "żyłki" w wiszącym elemencie?
photoshop cs4 normalnie importuje avi, doskonale nim sie retuszuje, ale nie widzialem tego wspomnianego wyzej pluginu to polecam sprawdzic


środa, 6 stycznia 2010, 00:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Jak można wymazać "żyłki" w wiszącym elemencie?
podaje sie 2 punkciki pomiedzy którymi jest odcinek i wtedy plugin robi cos w rodzaju klonowania wzdłuz tego odcinka

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


środa, 6 stycznia 2010, 01:07
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 8 sierpnia 2008, 01:47
Posty: 56
Post Re: Jak można wymazać "żyłki" w wiszącym elemencie?
Dzieki juz spoko "CC Simple Wire Removal" jest dobre. Dzieki wam.


środa, 6 stycznia 2010, 22:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL