Teraz jest piątek, 3 lipca 2020, 22:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Kopiowanie napisów 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 24 maja 2007, 12:32
Posty: 53
Lokalizacja: Warszawa
Post Kopiowanie napisów
Ostatnio miałem do pododawania sporo podpisów do filmu, liczyłem że to co działa w FC - kopiuj/wklej - zadziała również tutaj. I zadziałało tylko do połowy... Napis A, ctrl+c, ctrl+v, edytuje to co chce mieć w napisie B zatwierdzam. I... napis B = napis A. Tzn po wpisaniu treści B w B, pojawiła się również w A. :?: :?: :?: Półśrodkiem było otwieranie napisu A i kopiowanie samej "treści" w celi zachowania stylów i wszystkich efektów, ale to chyba nie tak powinno wyglądać. Ktoś coś wie na ten temat?


poniedziałek, 8 lutego 2010, 18:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1311
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Kopiowanie napisów
Niestety, edytujesz napis i ctrl+s (przynajmniej w APP 1.5).


poniedziałek, 8 lutego 2010, 19:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Kopiowanie napisów
Myślę, że to bardzo ułatwi Ci pracę.
Pozdrawiam

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


poniedziałek, 8 lutego 2010, 20:38
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 24 maja 2007, 12:32
Posty: 53
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Kopiowanie napisów
O, super. Dzięki :wink:


wtorek, 9 lutego 2010, 18:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: Kopiowanie napisów
a dla uściślenia nie robisz kopiuj wklej tylko duplicate i dopiero edytujesz i wstawiasz do filmu

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


wtorek, 23 lutego 2010, 17:18
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3418
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Kopiowanie napisów
No właśnie, dokładnie tak!
Nie możesz wciąż edytować tego samego pliku tekstowego i wstawiać go jako kolejny, gdyż on zmodyfikowany w sposób ostatni widniał będzie ze swoją zawartością wszędzie.
Plik trzeba zdublować, stworzyć następny i dopiero ten kolejny edytować.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


środa, 24 lutego 2010, 22:04
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 24 maja 2007, 12:32
Posty: 53
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Kopiowanie napisów
Podziękował :wink:


czwartek, 25 lutego 2010, 09:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL