Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 05:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 brak MPEG w adobe media encoder 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 14 lutego 2010, 20:55
Posty: 1
Post brak MPEG w adobe media encoder
cześć
mam mały problem (a może duży - ciężko mi określić)...
przygotowałem małą produkcję w Adobe Premiere Pro CS3 i w momencie kiedy doszedłem do etapu eksportu pliu, okazało się, że w oknie adobe media encoder nie mam opcji MPEG-ów. wg książki (podręcznika premiery cs3) powinny być, a u mnie jak na złość nie ma.
... i tu pytanie, czy może ktoś poradzić co jest przyczyną?
pozdr


Załączniki:
okno AME.jpg
okno AME.jpg [ 105.09 | Przeglądane 69 razy ]
niedziela, 14 lutego 2010, 21:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: brak MPEG w adobe media encoder
keras napisał(a):
... i tu pytanie, czy może ktoś poradzić co jest przyczyną?

Wersja Trial. W pełnej masz wszystkie opcje eksportu.

Pozdr.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 15 lutego 2010, 08:47
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL