Teraz jest poniedziałek, 30 listopada 2020, 07:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 after effects - brak dźwięku 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 14 lutego 2010, 22:50
Posty: 3
Post after effects - brak dźwięku
witam, może ktoś pomoże ... nie mogę nic na ten temat znaleźć w sieci , nie słyszę dźwięku z obrabianej ścieżki , zawsze miałem ale musiałem pewnie coś nacisnąć i nie mogę dojść przyczyny ... może ktoś miał podobny problem , z góry dzięki i pozdrawiam


niedziela, 14 lutego 2010, 22:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: after effects - brak dźwięku
shantii napisał(a):
witam, może ktoś pomoże ... nie mogę nic na ten temat znaleźć w sieci , nie słyszę dźwięku z obrabianej ścieżki , zawsze miałem ale musiałem pewnie coś nacisnąć i nie mogę dojść przyczyny ... może ktoś miał podobny problem , z góry dzięki i pozdrawiam

Przed obejrzeniem podglądu wcisnij Ram Preview.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 15 lutego 2010, 08:37
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 14 lutego 2010, 22:50
Posty: 3
Post Re: after effects - brak dźwięku
dzięki , odkryłem też że (zerem) można odpalić z dźwiękiem


poniedziałek, 15 lutego 2010, 22:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 11 kwietnia 2004, 08:12
Posty: 543
Lokalizacja: Lipsko
Post Re: after effects - brak dźwięku
shantii napisał(a):
dzięki , odkryłem też że (zerem) można odpalić z dźwiękiem

Brawo ! Odkryłeś właśnie skrót klawiszowy do ram preview :lol:

Swoją drogą zachęcam do przeszukania sieci pod kątem klawiszologi w AE - jest trochę na ten temat i bardzo się przydaje...
Pozdrawiam

_________________
Tu też możesz zaglądnąć :-) http://www.sylwekkuna.com aktualizowana 14.06.2016
Panasonic GH2, ZOOM H2, STEADYCAM
SPRZEDAM KRAN 2/4/6m automatyczne utrzymanie kadru


wtorek, 16 lutego 2010, 11:01
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 14 lutego 2010, 22:50
Posty: 3
Post Re: after effects - brak dźwięku
no wiem że tak powinno być z tym ram preview , ale u mnie to nie działało z włączenia w menu , dopiero skrót zadziałał :)


wtorek, 2 marca 2010, 17:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL