|
Teraz jest czwartek, 28 stycznia 2021, 17:56
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
after effects - brak dźwięku
Autor |
Wiadomość |
shantii
Nowy
|
 after effects - brak dźwięku
witam, może ktoś pomoże ... nie mogę nic na ten temat znaleźć w sieci , nie słyszę dźwięku z obrabianej ścieżki , zawsze miałem ale musiałem pewnie coś nacisnąć i nie mogę dojść przyczyny ... może ktoś miał podobny problem , z góry dzięki i pozdrawiam
|
niedziela, 14 lutego 2010, 22:57 |
|
 |
mmstudio
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33 Posty: 932 Lokalizacja: Poznań
|
 Re: after effects - brak dźwięku
shantii napisał(a): witam, może ktoś pomoże ... nie mogę nic na ten temat znaleźć w sieci , nie słyszę dźwięku z obrabianej ścieżki , zawsze miałem ale musiałem pewnie coś nacisnąć i nie mogę dojść przyczyny ... może ktoś miał podobny problem , z góry dzięki i pozdrawiam Przed obejrzeniem podglądu wcisnij Ram Preview.
_________________ Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6. _______________________ http://www.mmstudio.net.pl http://www.facebook.com/produkcjafilmowa
|
poniedziałek, 15 lutego 2010, 08:37 |
|
 |
shantii
Nowy
|
dzięki , odkryłem też że (zerem) można odpalić z dźwiękiem
|
poniedziałek, 15 lutego 2010, 22:57 |
|
 |
SylwekK
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 11 kwietnia 2004, 08:12 Posty: 543 Lokalizacja: Lipsko
|
shantii napisał(a): dzięki , odkryłem też że (zerem) można odpalić z dźwiękiem Brawo ! Odkryłeś właśnie skrót klawiszowy do ram preview Swoją drogą zachęcam do przeszukania sieci pod kątem klawiszologi w AE - jest trochę na ten temat i bardzo się przydaje... Pozdrawiam
_________________ Tu też możesz zaglądnąć http://www.sylwekkuna.com aktualizowana 14.06.2016 Panasonic GH2, ZOOM H2, STEADYCAM SPRZEDAM KRAN 2/4/6m automatyczne utrzymanie kadru
|
wtorek, 16 lutego 2010, 11:01 |
|
 |
shantii
Nowy
|
no wiem że tak powinno być z tym ram preview , ale u mnie to nie działało z włączenia w menu , dopiero skrót zadziałał 
|
wtorek, 2 marca 2010, 17:17 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|