Teraz jest poniedziałek, 30 listopada 2020, 07:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
 premiere cs5 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post premiere cs5
Podobno ma się pojawić w kwietniu-maju. Ktoś zna może jakieś informacje ?
Mi coś udało się poczytać na stronach ruskich ;)

http://translate.google.pl/translate?hl ... sneak.html


środa, 10 marca 2010, 22:27
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: premiere cs5
na stronach nvidii jest troche o quadro i nowych "ficzerach" w cs5, miejmy nadzieje ze cos z tego bedzie bo jak do tej pory to slabo to wyglada a juz na pewno nie jest warte swojej ceny


czwartek, 11 marca 2010, 02:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1521
Post Re: premiere cs5
mam fajne artykuły o cs5 ale nie po polsku i sporo o nowych kartach graficznych

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


czwartek, 11 marca 2010, 02:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: premiere cs5
jak po angielsku to daj link


czwartek, 11 marca 2010, 02:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: premiere cs5
po jakiemu by nie było ....daj link ;) dzieki


czwartek, 11 marca 2010, 08:06
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post Re: premiere cs5
nie bede pisal nowego tematu, sciagnalem CS5 DEMO krotko mowiac bajka jezeli chodzi o wspomaganie sprzetowe podczas szatkowania i wlasnie tak sie powinno pracowac !! :) jedyne czego mi brak NARAZIE to magic bullet suite x64. Krotko mowiac warto sie zaopatrzyc w CS5 czas pracy znacznie ulega skroceniu, koniec z prerenderowaniem sceny aby podejzec tak jak trzeba tutaj smiga wszystko cacy. Poki co duuuzo duuuzo plusow dla CS5.
Pozdrawiam!

_________________
INTEL i7 930 OC 4,0, COOLER MASTER V10, ASUS RAMPAGE II EXTREME, 6x2GB CORSAIR 1600mhz, X-Fi Titanium Fatal1ty Champion series, 2xSEAGATE 1TB, 1xWD 2TB, 2xSEAGATE 160GB, 2xGF EVGA 460GTX 1GB SC, ZASILACZ CHIEFTEC APS-1000C WINDOWS seven PRO x64.


wtorek, 20 kwietnia 2010, 19:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: premiere cs5
demo juz jest na adobie ?


wtorek, 20 kwietnia 2010, 21:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 29 sierpnia 2005, 11:38
Posty: 207
Post Re: premiere cs5
A z radeonami są problemy niestety...

_________________
"Kameruję" kamerami, "aparatuję" aparatami i "komputeruję" komputerem... :)


środa, 21 kwietnia 2010, 03:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: premiere cs5
Degenerado napisał(a):
demo juz jest na adobie ?

Na stronie adoba jeszcze nie ma, wszyscy działają na wersji prerelease...
mcx napisał(a):
A z radeonami są problemy niestety...

...i później dziwią się, że coś im nie chodzi jak powinno.

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


środa, 21 kwietnia 2010, 07:03
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post Re: premiere cs5
radeony to radeony nawet sie nie bede wypowiadal i przyznam sie ze zyciu zadnego nie mialem i miec nie bede. jak widac na stronie nvidii zieloni scisle wspolpracuja z adobe i efekty mozna juz zobaczyc w CS5. jezeli ktos mial juz przyjemnosc testowania CS5 nie sie tez wypowie. jedyne czego brak to wspomagania sprzetowego przy kodowaniu do MPEG2. mb loock suite z opcja gpu no poprostu bajka. Wszystko w realu i najwyzszej jakosci :)

_________________
INTEL i7 930 OC 4,0, COOLER MASTER V10, ASUS RAMPAGE II EXTREME, 6x2GB CORSAIR 1600mhz, X-Fi Titanium Fatal1ty Champion series, 2xSEAGATE 1TB, 1xWD 2TB, 2xSEAGATE 160GB, 2xGF EVGA 460GTX 1GB SC, ZASILACZ CHIEFTEC APS-1000C WINDOWS seven PRO x64.


środa, 21 kwietnia 2010, 10:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: premiere cs5
MB Look jeszcze nie ma pod CS5 wiec jak ci to działa?

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


środa, 21 kwietnia 2010, 13:13
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post Re: premiere cs5
oczywiscie ze nie, mb look suite obsluguje za pomoca cs4 ale ta wtyczka obsluguje gpu wiec nie widze zadnego problemu. Zarzucam filtr zaznaczam w nim use gpu i ciesze sie jak male dziecko :) ze wkoncu sprzet sie do czegos przydaje. Toksa napisze ci na pw bo nie ma mnie w domu i mecze z komorki.

_________________
INTEL i7 930 OC 4,0, COOLER MASTER V10, ASUS RAMPAGE II EXTREME, 6x2GB CORSAIR 1600mhz, X-Fi Titanium Fatal1ty Champion series, 2xSEAGATE 1TB, 1xWD 2TB, 2xSEAGATE 160GB, 2xGF EVGA 460GTX 1GB SC, ZASILACZ CHIEFTEC APS-1000C WINDOWS seven PRO x64.


środa, 21 kwietnia 2010, 19:23
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 18 lutego 2009, 21:35
Posty: 21
Post Re: premiere cs5
Witam,
Przeglądałem stronę adobe, ale poza zapisami na CS5 nigdzie nie znalazłem linka do wersji demo. Można jakoś to zassać ???
Pozdrawiam


czwartek, 22 kwietnia 2010, 17:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: premiere cs5
po sieci krążą (podobne nawet działające) wersje "developerskie" MasterCollection wiec tzreba dobzre poszukac

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


czwartek, 22 kwietnia 2010, 18:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: premiere cs5
Croolick napisał(a):
po sieci krążą (podobne nawet działające) wersje "developerskie" MasterCollection wiec tzreba dobzre poszukac

Które na dobrą sprawę nie są legalne :)
Ludzie troszkę opanowania, ja tam czekam na oficjalną informację od adobe (wystarczy wypełnić formularz pod adresem klik i poczekać na maila ) kiedy będzie dostępna wersja trial. Nie mam zamiaru bawić się w zasyfianie systemu.
Pozdrawiam

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


czwartek, 22 kwietnia 2010, 18:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL