Teraz jest poniedziałek, 21 stycznia 2019, 09:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
 win 7 kolejny problem 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post win 7 kolejny problem
nie moge zaladowac projektu, mniej wiecej w 80% pasek postepu staje i koniec
wczytalem jakis autosave - moge wszystko wyedytowac, potem zapisac..... ale potem nie moge otworzyc ponownie

proba exportu przez media encoder konczy sie komunikatem:

could not read from a source, please check if it has moved or been deleted
przy czym oczywiscie wszystko jest na miejscu

ma ktos jakis pomysl ?

p.s. dowolny projekt wczytany i potem zapisany, ponownie nie chce sie juz wczytac


czwartek, 6 maja 2010, 01:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 25 lutego 2010, 23:01
Posty: 231
Post Re: win 7 kolejny problem
Ale dotyczy to Twoich testów z CS5, czy z poprzednikami?


czwartek, 6 maja 2010, 02:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: win 7 kolejny problem
cs4 , goly windows i goly cs4 , poupdatowane i nagle ZONK


czwartek, 6 maja 2010, 02:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 25 lutego 2010, 23:01
Posty: 231
Post Re: win 7 kolejny problem
"Grzebałeś" coś w comformingach?


czwartek, 6 maja 2010, 02:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: win 7 kolejny problem
projekt zamkniety, wstalem po przerwie, odpalam i dupa


czwartek, 6 maja 2010, 02:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1261
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: win 7 kolejny problem
Zdarzyło mi się to raz w APP 1.5 w przeładowanym projekcie. Pomogła dopiero reinstalka Premiera. Projekty modyfikowane po awarii nie chciały się później otworzyć na nowej instalacji i poszły do śmietnika.


czwartek, 6 maja 2010, 05:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: win 7 kolejny problem
musialem recznie poprzenosic po kawalku do innego projektu i zrobic save, porazka, pod xp nigdy cos takiego nie mialo miejsca


czwartek, 6 maja 2010, 11:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: win 7 kolejny problem
A próbowałeś przeciągnąć stary projekt do nowego?
Możesz jeszcze spróbować opcję w Project>Project Manager>Collect Files and Copy to New Location.
Pozdro

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


czwartek, 6 maja 2010, 11:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: win 7 kolejny problem
nie dalo rady w ten sposob, project manager tak samo stawal deba, probowalem chyba wszystko z takich rozwiazan co przychodza do glowy na pierwszy ogien


czwartek, 6 maja 2010, 12:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 11 marca 2008, 00:28
Posty: 51
Post Re: win 7 kolejny problem
wyglada mi to nas w rodzaju uprawnien dostepu do pliku, uruchamiasz AP w trybie admina ? rozumiem ze to win 7 64?

_________________
Iyama ProLite B2403WS, 2 x Intel 8500, RAM 8 GB, PNY NVIDIA Quadro 1800 + elemental accelerator,RAID Seageate 2 x 1000 + 2 x 500, Canon XH-A1,Panasonic HMC-151, Focus-4ProHD, Adobe Production Premium CS5 + GTX 260, Mojo, windows 7, Macromedia Studio 8


czwartek, 6 maja 2010, 17:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: win 7 kolejny problem
tak, win 7 x64 i jako admin, znalazlem gdzies jakis opis ze jest tool ktory to sprawdza i zmienia uprawnienia ale jakos nie jestem przekonany, nie chce mi sie reinstalowac w razie co calego system, poradzilem sobie "recznie"


czwartek, 6 maja 2010, 21:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1509
Post Re: win 7 kolejny problem
czy w win7 jest jakaś opcja żeby po na ikonkach obrazków było widać co to za obrazek- w xp jak się otwierało folder to miniaturki pokazywały co to za klip
co do tych uprawnień to i mnie szlag trafia ze nie mogę zapisać pliku tam gdzie chce bo nie mam uprawnień

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


piątek, 7 maja 2010, 12:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1509
Post Re: win 7 kolejny problem
sam sobie odpowiem- ponieważ mam w ustawieniach grafiki- maksymalna wydajność to niektóre możliwości wyświetlania zawartości folderów miałem zablokowane i teraz ok- w ikonkach widzę co zawiera obrazek :mrgreen:

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


piątek, 7 maja 2010, 21:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL