Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 19:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Przeplot w cs4 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 16 sierpnia 2006, 15:11
Posty: 77
Post Przeplot w cs4
Mam pewnie banalny problem ale mialem sc2 i tam w encoderze na gorze zaznaczalo sie zeby usunac przeplot mam cs4 teraz i nie mam pojecia gdzie tego szukac:(

_________________
Janusz Kulig zyje w naszych sercach!!!


środa, 26 maja 2010, 16:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 777
Lokalizacja: Polska
Post Re: Przeplot w cs4
Opcja "field order" w zakładce wideo podczas eksportu z timeline

_________________
OSX 10.14 - FCPX -HMC151 do sprzedania - C100-A7III - GH2 do sprzedania - TascamDR07


czwartek, 27 maja 2010, 11:31
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL