Teraz jest wtorek, 7 lipca 2020, 17:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Szybkie pytanie AE CS4 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post Szybkie pytanie AE CS4
Panowie i Panie.
co jest z materialem kiedy w AE zwalniam klip time remap i po wyeksportowaniu wyglada to tak ze jedna klatka jest ostra druga nie i napier....czaja tak na przemian czy nie da sie nic z tym zrobic strasznie to razi :(

_________________
INTEL i7 930 OC 4,0, COOLER MASTER V10, ASUS RAMPAGE II EXTREME, 6x2GB CORSAIR 1600mhz, X-Fi Titanium Fatal1ty Champion series, 2xSEAGATE 1TB, 1xWD 2TB, 2xSEAGATE 160GB, 2xGF EVGA 460GTX 1GB SC, ZASILACZ CHIEFTEC APS-1000C WINDOWS seven PRO x64.


wtorek, 8 czerwca 2010, 22:21
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 3 czerwca 2010, 23:51
Posty: 4
Post Re: Szybkie pytanie AE CS4
Może akurat przy zwolnieniu lepiej widać że któraś z klatek (w tym przypadku co druga) okazały się być gorzej nagrane. Można pewnie wyostrzać poprzez filtry Ae lecz nie załatwi to na pewno sprawy.

Pozdrawiam


środa, 9 czerwca 2010, 01:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL