Teraz jest czwartek, 26 listopada 2020, 02:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 AP CS5 zapytanie 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post AP CS5 zapytanie
Witam Was!
Czy wy tez macie problem z ustawianiem jakichkolwiek wartosci przez pocieranie
ja musze zlapac i kilka razy ruszyc mysza zanim mi sie to odblokuje co moze byc nie tak ??

_________________
INTEL i7 930 OC 4,0, COOLER MASTER V10, ASUS RAMPAGE II EXTREME, 6x2GB CORSAIR 1600mhz, X-Fi Titanium Fatal1ty Champion series, 2xSEAGATE 1TB, 1xWD 2TB, 2xSEAGATE 160GB, 2xGF EVGA 460GTX 1GB SC, ZASILACZ CHIEFTEC APS-1000C WINDOWS seven PRO x64.


wtorek, 7 września 2010, 18:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: AP CS5 zapytanie
to pocieranie pewnie każdego zbija z tropu :)
nie ja nie mam takiego problemu , podejrzewam zbyt mało ram albo myszka do wymiany,

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


wtorek, 7 września 2010, 20:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 791
Lokalizacja: Polska
Post Re: AP CS5 zapytanie
shogo23 napisał(a):
Witam Was!
Czy wy tez macie problem z ustawianiem jakichkolwiek wartosci przez pocieranie
ja musze zlapac i kilka razy ruszyc mysza zanim mi sie to odblokuje co moze byc nie tak ??

Tak jest. I jest to cholernie frustrujące. Pamietam przy pierwszej potyczce wymieniłem mysz radiową na ta na uwięzi, bo myślałem, że coś nie halo z nią jest.
Wlaśnie zasysam nowy upgrade do premiere ( 5.0.2) może on coś poprawi.

_________________
OSX 10.14 - FCPX -Canon C100-Sony A7III-Feyu AK2000-TascamDR07 i sporo klamotów do tego.


środa, 8 września 2010, 11:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: AP CS5 zapytanie
nie wiem jak będzie u ciebie ale mi po upgradzie do 5.02 znacznie przyspieszył, i zdaje się ze dołożyli narzędzie do normalizacji dźwięku, wcześniej albo tego nie było albo nie zwróciłem uwagi ;)

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


środa, 8 września 2010, 11:48
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post Re: AP CS5 zapytanie
kolego arturpu jak widsac ponizej mam 12GB ramu wiec nie az tak porazajaco malo :) a myszka to G5 w pelni sprawna zobaczymy moze 5.0.2 wniesie jakies poprawki, nie przywyklem do wpisywania jednostek ;)

Walsnie zrobilo mi sie update nie wiem jak u was ale u mnie dalej bez zmian.

_________________
INTEL i7 930 OC 4,0, COOLER MASTER V10, ASUS RAMPAGE II EXTREME, 6x2GB CORSAIR 1600mhz, X-Fi Titanium Fatal1ty Champion series, 2xSEAGATE 1TB, 1xWD 2TB, 2xSEAGATE 160GB, 2xGF EVGA 460GTX 1GB SC, ZASILACZ CHIEFTEC APS-1000C WINDOWS seven PRO x64.


środa, 8 września 2010, 14:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: AP CS5 zapytanie
mam ciekawostke :)
po wyczerpaniu triala premierea przestaje on dzialac ale .... media encoder dalej smiga jako stand alone
jak komus zal kasy na procodera ... :)


środa, 8 września 2010, 15:01
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post Re: AP CS5 zapytanie
WITAM !
Nie chce smiecic po forum i wiem ze cos juz bylo ale i tak za malo.
Mianowicie potrzebuje jakiegos plugina do CS5 ktory w miare normalnie odszumi obraz, nigdy sie za to nie zabieralem ale wkoncu padlo i na mnie kiepsko ze swiatlem i spore szumy jak mozna sie tego pozyc?? z gory jestem wdzieczny za odp.
pozdrawiam!

_________________
INTEL i7 930 OC 4,0, COOLER MASTER V10, ASUS RAMPAGE II EXTREME, 6x2GB CORSAIR 1600mhz, X-Fi Titanium Fatal1ty Champion series, 2xSEAGATE 1TB, 1xWD 2TB, 2xSEAGATE 160GB, 2xGF EVGA 460GTX 1GB SC, ZASILACZ CHIEFTEC APS-1000C WINDOWS seven PRO x64.


wtorek, 21 września 2010, 18:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: AP CS5 zapytanie
virtual dub + plugin MSU Denoiser a w premiere metoda prób i błędów z gausenem i sharpen, ja tak to robię , jest tez tutaj post darka na ten temat ale nie wiem gdzie go już szukać

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


wtorek, 21 września 2010, 22:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: AP CS5 zapytanie
shogo23 napisał(a):
WITAM !
Nie chce smiecic po forum i wiem ze cos juz bylo ale i tak za malo.
Mianowicie potrzebuje jakiegos plugina do CS5 ktory w miare normalnie odszumi obraz, nigdy sie za to nie zabieralem ale wkoncu padlo i na mnie kiepsko ze swiatlem i spore szumy jak mozna sie tego pozyc?? z gory jestem wdzieczny za odp.
pozdrawiam!

Najlepszy: Neat Video


środa, 22 września 2010, 00:53
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post Re: AP CS5 zapytanie
nie chce korzystac z dodatkowych programow ale uwazam ze cos takiego jak odszumianie CS5 juz powinno miec ;/


A TERAZ KOLEJNY BYK JAKI ZAUWAZYLEM chyba ze z moim sprzetem cos nie tak w co baaardzo watpie.
Mianowicie ustawilem blok ok 5sek narzucilem na niego filtr echo po czym dodalem B&W a tu pojawil mi sie odcinek ujecia ktore bylo krecone 10min pozniej
i znow "łota fak?" podobnie dzieje sie gdy spowalniam material i uzywam opcji "field option" czy u was tez tak sie dzieje update zrobione do wersji 5.0.2

_________________
INTEL i7 930 OC 4,0, COOLER MASTER V10, ASUS RAMPAGE II EXTREME, 6x2GB CORSAIR 1600mhz, X-Fi Titanium Fatal1ty Champion series, 2xSEAGATE 1TB, 1xWD 2TB, 2xSEAGATE 160GB, 2xGF EVGA 460GTX 1GB SC, ZASILACZ CHIEFTEC APS-1000C WINDOWS seven PRO x64.


sobota, 25 września 2010, 11:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL