Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 21:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Frameserver dla CS5 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 19 października 2010, 13:03
Posty: 11
Post Frameserver dla CS5
Witam!
Poszukuję działającego frameservera dla Adobe Premiere CS5.
Debugmode frameserver niestety nie chce działać w 64bitowym Windowsie 7 i AP CS5.
Czy możecie coś poradzić ?


niedziela, 31 października 2010, 21:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: Frameserver dla CS5
http://forums.adobe.com/message/3157235 sam się tym zainteresowałem tyle ze z angielskim słabo , ale może się dogadam

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


niedziela, 19 grudnia 2010, 22:04
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL