Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 18:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Adobe premiere cs5 kanał alfa 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Adobe premiere cs5 kanał alfa
jak wyeksportować tekst z kanałem alfa tak żeby można bylo użyć go na dowolnym tle, nie widze tu żadnej opcji


czwartek, 11 listopada 2010, 22:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1509
Post Re: Adobe premiere cs5 kanał alfa
quictime 32 bity kompresor animacja, są dostępne i kompresory avi 32 bitowe ale mov. najpopularniejszy

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


czwartek, 11 listopada 2010, 23:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Re: Adobe premiere cs5 kanał alfa
dalej tego nie widze w cs 3 robię to bez problemu,w którym miejscu jest ten kompresor


czwartek, 11 listopada 2010, 23:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Re: Adobe premiere cs5 kanał alfa
już jest ok- dzięki za podpowiedź


piątek, 12 listopada 2010, 00:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1509
Post Re: Adobe premiere cs5 kanał alfa
http://www.peachpit.com/store/product.aspx?isbn=0321704517
fajna książka na temat premiere 5

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


poniedziałek, 15 listopada 2010, 02:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Re: Adobe premiere cs5 kanał alfa
dzisiaj utworzyłem tekst dalej quick time dalej animation dalej 32 bity i za nic nie mogę wyeksportować napisu nie wiem co się dzieje,wcześniej nie było problemu,co robię nie tak


poniedziałek, 5 września 2011, 21:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1258
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Adobe premiere cs5 kanał alfa
format: microsoft avi, codec: none, 32bit
i nie powinno być problemu


poniedziałek, 5 września 2011, 21:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1509
Post Re: Adobe premiere cs5 kanał alfa
myślę że twoje tło nie jest przezroczyste-transparency ma być 0

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


poniedziałek, 5 września 2011, 22:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Re: Adobe premiere cs5 kanał alfa
dzięki za podpowiedzi ,już jest ok trochę namieszałem w programie ,zmieniłem ustawienia ,działa tak jak powinno czyli quick time-animation-32 bit


środa, 7 września 2011, 10:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL