Teraz jest niedziela, 20 stycznia 2019, 13:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Problem z importem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 lutego 2011, 22:35
Posty: 4
Post Problem z importem
Kiedy importuje plik z Adobe Premiere Pro 4 do Adobe media encoder pojawia sie żólty trójkącik i brak możliwosci użycia "Start Queue" oraz napis:
Could not read from the source. Please check if it has moved or been deleted.
Nie rozumiem tego.:( Przepraszam jeśli moje pytanie jest nietrafione banalne nie znajduje się w tym mi8jescu co powinno etc Ale jestem poczatkujacy:) Pozdrawiam filmowych wyjadaczy.


niedziela, 20 lutego 2011, 22:56
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 18:55
Posty: 116
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Problem z importem
gregorius71 napisał(a):
...Could not read from the source. Please check if it has moved or been deleted...

uzyj google, a konkretnie google tlumacz :P
"Nie można odczytać źródła. Proszę sprawdzić, czy została przeniesiona lub została ona usunięta."
juz wiesz co jest zle?

pozdr
viwaldi

_________________
Optymista myśli, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista wie co to za otwór...


poniedziałek, 21 lutego 2011, 12:51
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 lutego 2011, 22:35
Posty: 4
Post Re: Problem z importem
ja sobie przetłumaczyłem:)) dziekuje i za to ale rzecz idzie w tym ze ja nie wiem dlaczego te pliki sie nie chce exportowac z Adobe premiere pro Niby robie krok za krokiem export a potem encoder ich nie umie odszukac Nie wiem skad ten komunikat? Niestety dalej PROSZE o pomoc


wtorek, 22 lutego 2011, 23:53
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 lutego 2011, 22:35
Posty: 4
Post Re: Problem z importem
Dlugo walczyłem długo szukałem a wystarczylo dobrze przejrzec tutejsze wątki:)
a wiec jeszcze raz za btruszkowskim:

Chodzi o to że musieliście mieć zainstalowane wcześniej różne wersje premiera i się trochę pochrzaniło... ale wystarczy zrobić 4 proste kroki

1) Wejść do folderu gdzie zainstaolany jest AP
2) następnie stworzyć skrót do pliku Adobe Premiere Pro.
3) Zmienić jego nazwę na Premiere (musi być samo Premiere, żadnych więcej znaków)
4) Skopiować ten skrót do katalogu C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\dynamiclink

i wszystko... powinno już spokojnie pójść w Encoderze... i oczywiście odpalacie z tego nowego skrótu :)

i wszystko jasne działa!


środa, 23 lutego 2011, 00:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z importem
to dlaczego u mnie dzialaja obok siebie dwa premiery cs3 i cs4 ?

nawet do rymu bylo


środa, 23 lutego 2011, 00:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL