Teraz jest czwartek, 26 listopada 2020, 04:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Ustawienia domyślne 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 21 lutego 2011, 01:36
Posty: 2
Post Ustawienia domyślne
Witam, mam mały problem, mianowicie coś musiałem namieszać - nie pamiętam dokłądnie gdzie to było ale pamiętam ze coś przestawiałem suwakami... i teraz gdy importuje nowy materiał do programu wlaczam jego podglad to już ten materiał jest:
- przyciemnony
- mocno wyostrzony
- mocno nasycony
- i ma dziwną kolorystyke

oczywiscie materiał prosto zgrany z kamery nic na nim nie robione było gdy go otwieram w jakiś programie do ogladania jest normalny taki jak podczas nagrywania gdy wżucam do Premiere to odrazu automatycznie się zmienia przy imporcie...


Chciał bym wrocic do ustawień standardowych ale nie wiem jak... no chyba że ktoś mi powie co namieszałem i gdzie pamiętam że było coś na wzór KRZYWEJ chyba i tam przestawilem ciemnosc, kontrast itd. i to zostało tak...

Prosze o pomoc.

ps. kombinacja Ctrl+Alt+Shift nie zadziałała

_________________
telewizory LED


Ostatnio edytowano czwartek, 14 czerwca 2012, 15:55 przez Menar, łącznie edytowano 1 raz

poniedziałek, 21 lutego 2011, 01:44
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 18:55
Posty: 116
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Ustawienia domyślne
hi
jaka wersja AP? jaki sys?
zrob printscrena i zapodaj.
zaloz nowy projekt i wczytaj material. jak jest teraz?

pozdr
viwaldi

_________________
Optymista myśli, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista wie co to za otwór...


poniedziałek, 21 lutego 2011, 13:38
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 21 lutego 2011, 01:36
Posty: 2
Post Re: Ustawienia domyślne
CS4, WIN XP

założenie nowego projektu i import nic nie daje... ciągle to samo...

na screenie widać z lewej już właśnie ten przyciemniony, wyostrzony i ze zwiększony kontrastem filmik który ledwo co został zaimportowany... Tak nie powinno być

Obrazek

_________________
telewizory LED


Ostatnio edytowano czwartek, 14 czerwca 2012, 15:56 przez Menar, łącznie edytowano 1 raz

poniedziałek, 21 lutego 2011, 14:26
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 18:55
Posty: 116
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Ustawienia domyślne
z forumadobe. jedni pisza ze alt inni ze shift przy uruchamianiu premiery.
a te twoje suwaczki i krzywe to nie bylo gdzies w sterowniku karty graficznej? sam nie wiem... co przestawic zeby dotyczylo tylko AP :(

pozdr
viwaldi

_________________
Optymista myśli, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista wie co to za otwór...


poniedziałek, 21 lutego 2011, 17:32
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL