Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 07:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Problem z edytorem napisów w premiere 1.5 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 25 maja 2006, 23:14
Posty: 2
Post Problem z edytorem napisów w premiere 1.5
Witam.
Chciałbym się poradzić kolegów działających na premiere 1.5.
Podczas próby otwarcia napisów wcześniej utworzonych w titlerze, lub w trakcie tworzenia nowego napisu, premiere się zawiesza. Jeśli tylko napis utworzony wcześniej wrzucę na timeline to odtwarza się , widzę go na podglądzie, ale jak wciskam jego edycję to jest zwis. Czy możecie służyć pomocą w tej sprawie? :?:


niedziela, 22 maja 2011, 20:48
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 22 listopada 2008, 19:00
Posty: 73
Post Re: Problem z edytorem napisów w premiere 1.5
Czasami mialem podobny problem w CS4. Wieszal sie w momencie zmiany czcionki. Podobno "Ten Typ Tak Ma"...


piątek, 26 sierpnia 2011, 00:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Re: Problem z edytorem napisów w premiere 1.5
"Ten Typ Tak Ma"...
a czy nie wyświetla się żaden komunikat
nigdy nie miałem problemu z tytularką w premiere 1,5
nigdy się nie zawieszała (ale już nie używam 1,5)
uważam że lepszy jest TitleMotion którego używałem w1,5,


piątek, 26 sierpnia 2011, 08:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z edytorem napisów w premiere 1.5
Nic takiego nie powinno sie robic w tytularca od 1,5 chyba ze... Zle system ustawiony z cacheami, czcionki jakies lewe (np zle skonwertowane)


piątek, 26 sierpnia 2011, 19:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1258
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Problem z edytorem napisów w premiere 1.5
U mnie przez 2 lata używania Premiera 1.5 nie było żadnych problemów z tytularką. Nie jestem pewien czy tworzą się jakieś pliki cache od napisów w 1.5 (każdy napis zapisuje się do osobnego pliku). Najprościej chyba przeinstalować Premiera, jak nie pomoże wywalić z systemu dodatkowe czcionki i zobaczyć jak działa.


piątek, 26 sierpnia 2011, 21:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z edytorem napisów w premiere 1.5
Pisalem o cache systemowym


sobota, 27 sierpnia 2011, 09:28
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL