Teraz jest czwartek, 3 grudnia 2020, 10:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 reset premiere 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post reset premiere
Czy można jakoś zresetować całkowicie premiere bez reinstalacji?
Parę razy to mi się przytrafiło samoistnie przez co straciłem wszystkie presety.
Lecz teraz potrzebuję sam go zresetować, jeśli to możliwe. :?:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


niedziela, 22 maja 2011, 21:16
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3418
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: reset premiere
Zależy jaka wersja Premiere i jaki system okienek.
Wejdź do katalogu:
C:\Documents and Settings\*****\Dane aplikacji\Adobe\Premiere
i usuń (lub przenieś dla zachowania) plik Prefs.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


niedziela, 22 maja 2011, 22:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: reset premiere
Dzięki za odpowiedź.
Premiere 1.5 Win xp prof eng.
Na razie robię render ale jak skończy to spróbuję to zrobić jak opisujesz. :wink:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


niedziela, 22 maja 2011, 22:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL