Teraz jest środa, 23 stycznia 2019, 07:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
 CS 5.5 jest problem... 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post CS 5.5 jest problem...
...hm ? :?: :idea:


wtorek, 2 sierpnia 2011, 12:10
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: CS 5.5 jest problem...
bywa


wtorek, 2 sierpnia 2011, 13:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 15 września 2008, 15:45
Posty: 849
Lokalizacja: Katowice
Post Re: CS 5.5 jest problem...
Jeden z dziwniejszych wątków, jakie tu widziałem :!: 8O

_________________
pozdrawiam,

Marcin
Wesela na Śląsku
VideoKrupski.pl


wtorek, 2 sierpnia 2011, 14:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: CS 5.5 jest problem...
..bo nie masz cs 5.5 :twisted:


wtorek, 2 sierpnia 2011, 15:15
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: CS 5.5 jest problem...
maciekk napisał(a):
..bo nie masz cs 5.5 :twisted:

To może rozwiń temat bo takimi postami zaśmiecasz forum.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


wtorek, 2 sierpnia 2011, 15:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1906
Lokalizacja: Opole
Post Re: CS 5.5 jest problem...
Jak dla mnie temat do przyklejenia :D

_________________
Obrazek


wtorek, 2 sierpnia 2011, 15:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 777
Lokalizacja: Polska
Post Re: CS 5.5 jest problem...
maciekk napisał(a):
...hm ? :?: :idea:

cofnij datę w BIOS

_________________
OSX 10.14 - FCPX -HMC151 do sprzedania - C100-A7III - GH2 do sprzedania - TascamDR07


wtorek, 2 sierpnia 2011, 16:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: CS 5.5 jest problem...
do 48 roku przed Chrystusem


wtorek, 2 sierpnia 2011, 19:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: CS 5.5 jest problem...
Core.


środa, 3 sierpnia 2011, 13:08
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 28 kwietnia 2010, 04:32
Posty: 78
Post Re: CS 5.5 jest problem...
maciekk napisał(a):
...hm ? :?: :idea:


Nie wiem czemu jeszcze ten temat wisi na forum...
... moderatorzy chyba na wakacjach... :D


EDIT No co Ty? czuwamy. :mrgreen: kotin :wink:


środa, 3 sierpnia 2011, 16:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 09:17
Posty: 403
Post Re: CS 5.5 jest problem...
Czyżby coś takiego??? "Adobe Encore CS5.1 cannot run in non-royalty serialized mode.The application needs to be serialized with a royalty
bearing serial number."

_________________
Jeśli wydaje Ci się, że umiesz wszystko... masz rację - wydaje Ci się


czwartek, 4 sierpnia 2011, 07:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: CS 5.5 jest problem...
widzę watek rebusik :)
Maciek...jak sobie nie poradziłeś ...z tym "Hm"....to się odezwij:).
Od 2 sierpnia w tym "hm" pozmieniano pewne rzeczy:)


piątek, 5 sierpnia 2011, 17:15
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 09:17
Posty: 403
Post Re: CS 5.5 jest problem...
Halo Maciek i jak z tym problemem???

_________________
Jeśli wydaje Ci się, że umiesz wszystko... masz rację - wydaje Ci się


czwartek, 11 sierpnia 2011, 12:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 09:17
Posty: 403
Post Re: CS 5.5 jest problem...
vidmax napisał(a):
widzę watek rebusik :)
Maciek...jak sobie nie poradziłeś ...z tym "Hm"....to się odezwij:).
Od 2 sierpnia w tym "hm" pozmieniano pewne rzeczy:)

Same zagadki:)
A co można było pozmieniać z tym "Hm"

_________________
Jeśli wydaje Ci się, że umiesz wszystko... masz rację - wydaje Ci się


środa, 17 sierpnia 2011, 21:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: CS 5.5 jest problem...
właśnie tez sie zastanawiałem ...co i jak.....Niemniej zmieniono to...."HM.."...na tyle, ze ja widać ..nie do jednego:) Adobe sie odezwał :)


piątek, 19 sierpnia 2011, 18:21
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL