Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 22:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Slideshow w CS4 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 22 listopada 2008, 19:00
Posty: 73
Post Slideshow w CS4
Witam,
W jaki sposób wykonujecie slideshow w CS4? Czy wykorzystujecie jakieś zewnętrzne programy (np. ProShow Producer), czy bezpośrednio w premierze? A jeśli w zew. programach w jaki sposób należy potem zaimportować do CS4? Z góry dziekuję za pomoc.


środa, 14 września 2011, 12:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: Slideshow w CS4
ja robię to w ten sposób że wrzucam wszystkie zdjęcia na time-line, wstawiam przejścia i z tego robię film , a potem nazywam go pokaz slajdów ;)
aha , jeszcze jakiś podkład muzyczny.
O wiele lepiej mi się to sprawdza jak pokaz slajdów z encora.

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


środa, 14 września 2011, 13:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post Re: Slideshow w CS4
jaka jest maksymalna rozdzielczość zdjęć jakie łyknie AP? I ogólnie jakie powinno mieć parametry zdjęcie, aby dobrze wyglądało po wyrenderowaniu z AP na ekranie telewizora. Ostatnio robiłem próby, wrzucając zdjęcia do AP, i robiąc coś na wzór slideshow i powiem, że zdjęcia nie wyglądały za dobrze, piksele potrafiły wybić oczy, mimo że zdjęcia miały rozdzielczość coś koło 3600x2800 i trzeba było je skalować w AP. Każde zdjęcie miało "zaptaszkowane" Fileld Options-> Always Deinterlace :?


środa, 14 września 2011, 15:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1258
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Slideshow w CS4
Temat zdjęć w wideo wałkowany był wiele razy, zarzuć więc sercza.
W onlienowej pomocy Adoba znajdziesz także wymogi dot. importu, jest nawet temat "Preparing still images before importing":
http://help.adobe.com/en_US/premierepro ... 3AE4a.html


środa, 14 września 2011, 18:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL