Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 05:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
 Brak presetow w AP CS5 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 18 maja 2005, 15:30
Posty: 466
Post Brak presetow w AP CS5
Witam, problem polega tym ze, na nowym kompie z systemem Win 7 zainstalowalem Premiera CS5. Po wlaczeniu premierki rozczarowala mnie skromna ilosc presetow, niema presetow do avchd, hdv, mov. Jedyny preset do materialow hd to DVCPRO HD. Czy to normalne na swiezym systemie?, co nalezy pobrac by moc miec wyzej wymienione ustawienia obrazu?


wtorek, 15 listopada 2011, 11:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Brak presetow w AP CS5
nalezy kupic oryginal


wtorek, 15 listopada 2011, 12:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 18 maja 2005, 15:30
Posty: 466
Post Re: Brak presetow w AP CS5
Degenerado napisał(a):
nalezy kupic oryginal

Dziekuje za podpowiedz napewno nie omieszkam kupic, narazie chcialem przetestowac cs5 oraz ediusa 6 i zdecydowac w czym wygodniej bedzie mi sie pracowalo. Niestety nie posiadam takich srodkow by kupic oba programy... moze jakies inne pomysly ?


wtorek, 15 listopada 2011, 12:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 777
Lokalizacja: Polska
Post Re: Brak presetow w AP CS5
Cytuj:
narazie chcialem przetestowac cs5...

Tak to normalne. trial od Adobe tak ma

_________________
OSX 10.14 - FCPX -HMC151 do sprzedania - C100-A7III - GH2 do sprzedania - TascamDR07


wtorek, 15 listopada 2011, 14:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 18 maja 2005, 15:30
Posty: 466
Post Re: Brak presetow w AP CS5
Najrad napisał(a):
Cytuj:
narazie chcialem przetestowac cs5...

Tak to normalne. trial od Adobe tak ma

Mam rozumiec ze, najlepiej bedzie pozyczyc od "innego kolegi" ;) cs5 ?


wtorek, 15 listopada 2011, 14:15
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4619
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Brak presetow w AP CS5
adi0 napisał(a):
Mam rozumiec ze, najlepiej bedzie pozyczyc od "innego kolegi" ;) cs5 ?

Raczej nie namówisz nikogo do pochwały kradzieży, ale może ten tekst na forum policzą Ci jako przyznanie sie do winy na poczet złagodzenia kary. :mrgreen: :wink:

_________________
最诚挚的问候


wtorek, 15 listopada 2011, 14:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 18 maja 2005, 15:30
Posty: 466
Post Re: Brak presetow w AP CS5
kotin napisał(a):
adi0 napisał(a):
Mam rozumiec ze, najlepiej bedzie pozyczyc od "innego kolegi" ;) cs5 ?

Raczej nie namówisz nikogo do pochwały kradzieży, ale może ten tekst na forum policzą Ci jako przyznanie sie do winy na poczet złagodzenia kary. :mrgreen: :wink:

szczerze mowiac niechce nikogo okradac, zawsze mialem orginalne oprogramowanie do montazu. Teraz przesiadlem sie na kodek avchd i mam dylemat ktore oprogramowanie kupic adobe cs5/cs5.5 czy zainwestowac w ediusa6. Zawsze pracowalem na premierce wiec to bardziej na jej korzyc narazie sie sklaniam, ale wydac 5000zl a 3000zl jest w tym lekka roznica.
Czy to prawda ze cs5 najlepiej jak by byl postawiony na systemie win 7 64bit ?


wtorek, 15 listopada 2011, 14:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2026
Post Re: Brak presetow w AP CS5
adi0 napisał(a):
Czy to prawda ze cs5 najlepiej jak by byl postawiony na systemie win 7 64bit ?

64-bitowy system to wymóg, a nie opcja.


wtorek, 15 listopada 2011, 14:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Re: Brak presetow w AP CS5
kup premiere elements 10


wtorek, 15 listopada 2011, 15:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 18 maja 2005, 15:30
Posty: 466
Post Re: Brak presetow w AP CS5
tunes napisał(a):
kup premiere elements 10

a co to ma do tematu? chodzi ci o upgrade ?


wtorek, 15 listopada 2011, 15:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Brak presetow w AP CS5
a skad cena 5tys i 2tys ? bo premiere kosztuje od 1600 do 2400 zalezy jaka promocje trafisz (w zestawie z encoderem i encorem)
edius kosztuje 2500 goly z tego co widze na nokaucie


wtorek, 15 listopada 2011, 16:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 18 maja 2005, 15:30
Posty: 466
Post Re: Brak presetow w AP CS5
Degenerado napisał(a):
a skad cena 5tys i 2tys ? bo premiere kosztuje od 1600 do 2400 zalezy jaka promocje trafisz (w zestawie z encoderem i encorem)
edius kosztuje 2500 goly z tego co widze na nokaucie

http://www.ceneo.pl/6875780
http://www.skapiec.pl/site/cat/3013/comp/2315751


wtorek, 15 listopada 2011, 16:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Brak presetow w AP CS5
http://allegro.pl/adobe-premiere-pro-cs ... 61684.html

http://www.graficzne.pl/index.php?p1770 ... enie-promo

jak masz starego premierea


wtorek, 15 listopada 2011, 16:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 18 maja 2005, 15:30
Posty: 466
Post Re: Brak presetow w AP CS5
Degenerado napisał(a):
http://allegro.pl/adobe-premiere-pro-cs-5-super-okazja-tylko-5-dni-i1934861684.html

http://www.graficzne.pl/index.php?p1770 ... enie-promo

jak masz starego premierea

Ta uzywka z allegro fajna opcja, jednak drugi link to uaktualnienie i nie wiem czy zadziała z premiere 7.0 ( teoretycznie pro 1.0)


wtorek, 15 listopada 2011, 17:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Brak presetow w AP CS5
http://allegro.pl/adobe-premiere-pro-cs ... 61684.html

rozumiem ze to cie zmylilo - "Nowa zafoliowana pełna komercyjna wersja przeznaczona na rynek europejski"


w drugim przypadku masz wymienione do czego mozna updatowac, jak najbardziej 1.0 wchodzi w gre


wtorek, 15 listopada 2011, 22:28
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL