Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 21:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 Przycinajace sie plyty w Encore CS4 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 22 listopada 2008, 19:00
Posty: 73
Post Przycinajace sie plyty w Encore CS4
Witam,

Mam problem dotyczący wypalania plyt w Encore CS4. Od jakiegos czasu plyty wypalane w Encore CS4 przycinaja się. Nie wiem od czego to zalezy, nie powtarza sie ten problem za kazdym razem pomimo tych samych ustawien. Moze ktos z Was mial podobny problem.


Pozdrawiam


środa, 16 maja 2012, 20:27
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
na jakich płytach nagrywasz? może zmień producenta, bo wątpię ze to wina encora, poza tym z jaką szybkością wypalasz?


środa, 16 maja 2012, 20:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1656
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
Jaki ustawiasz max bitrate ?

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal FeyjuTech MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


środa, 16 maja 2012, 20:58
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
Słuchaj Star, jaką by nie ustawił na maxa to powinno sie odtwarzać, mysle ze to kwestia płyt, illusion77 na razie sie nie chwali na czym wypala, niechbt sprecyzował temat


środa, 16 maja 2012, 21:09
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 22 listopada 2008, 19:00
Posty: 73
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
płyty zamawiam w na fotonie (DVD-)...


środa, 16 maja 2012, 21:55
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 22 listopada 2008, 19:00
Posty: 73
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
są to płyty z nadrukiem....


środa, 16 maja 2012, 21:56
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
a nagraj na innej, np. pod nadruk a nie na ,,fotonowskiej" myslę ze z innymi nie będzie problemu
daj znac jak próby poszły
pzdr


środa, 16 maja 2012, 22:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 22:03
Posty: 1393
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
Z ciekawosci sprawdzilem na czym Foton drukuje, niby Verbatim, oczywiscie to o niczym nie swiadczy, jak koledzy radza nagraj na innej plycie i zobacz co bedzie. Polecam Maxwell(do nadruku), przerobilem ich juz ktorys tysiac i zero problemow


środa, 16 maja 2012, 23:12
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
Ja tez ostatnio na maxwellach wypalam, bo na verbatimie sie ,,przejechałem"
Coś verbatim ma ostatnio duże rozrzuty jesli chodzi o jakość płyt, nawet do tego stopnia ze płyty potrafię się ,,rozdwoić" co zdarzyło mi sie pierwszy raz w życiu, a troche tego wypalam
pzdr


środa, 16 maja 2012, 23:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 22:03
Posty: 1393
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
Ja pare lat wstecz na TDKach, jakas partia wadliwa musiala byc, bo po jakis 2 latach ludzie zaczeli mi zglaszac, ze plyty przestaly dzialac (nawet w zasadzie nie uzywane) wszyscy z jednego sezonu byli.


czwartek, 17 maja 2012, 01:08
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
Zgadza sie, tez to przerabiałem, kupiłem sporą ilość tdk pod nadruk błyszczących, na 10 szt jedna sie nagrała ale nawet tej nie można było odtworzyc, lipa totalana, i tak sie pożegnałem z firmą TDK :x


czwartek, 17 maja 2012, 08:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46
Posty: 419
Lokalizacja: ireland
Post Re: Przycinajace sie plyty w Encore CS4
a może nagrywarka się kończy...

_________________
adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie


czwartek, 17 maja 2012, 17:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL