Teraz jest poniedziałek, 21 stycznia 2019, 18:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Droplet w Photoshop CS5 ??? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 24 listopada 2007, 18:48
Posty: 104
Post Droplet w Photoshop CS5 ???
Witam

Photoshop CS5 i Window 7 Ultimate. Po utworzeniu dropleta do przeskalowania zdjęć zapiasłem go na pulpicie. Przciągnięcie na niego zdjęcia powoduje wyswietlenie komunikatu :

" BRAK KOMUNIKACJI DROPLETA Z PROGRAMEM "

kiedyś gdy miałem Win XP - tego problemu nie było .

Prosze o pomoc i wskazówke o co tu chodzi

pozdrawiam


czwartek, 7 czerwca 2012, 15:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 870
Post Re: Droplet w Photoshop CS5 ???
Wskazówka - najpewniej jest problem z obsługą protokołu sieciowego do hosta
127.0.0.1


piątek, 8 czerwca 2012, 02:16
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL